Kablosuz mu?kardeşim ben nasıl windows kuracağım usb portları hiç bir şeyi görmüyor klavye takıyorum görmüyor şuan mesela mouse taktım onu da görmedi
Usb ye widows boot edip kasanın arkasında yer alan usb portuna takıp dene kardeşim. En kötü ihtimalle arkadaşının SSD - HDD sök kendi kasana tak öyle dene. Pc açılırsa öyle de format atabilirsin. Çözüm yolu çok.kardeşim ben nasıl windows kuracağım usb portları hiç bir şeyi görmüyor klavye takıyorum görmüyor şuan mesela mouse taktım onu da görmedi
anakart falan bozuk değil yani dimi klavyeyi falan okumadığı için ben bozuk diye tahmin ediyorumUsb ye widows boot edip kasanın arkasında yer alan usb portuna takıp dene kardeşim. En kötü ihtimalle arkadaşının SSD - HDD sök kendi kasana tak öyle dene. PC açılırsa öyle de format atabilirsin. Çözüm yolu çok.
Kablosuz klavyelerin adaptörü olur ondan dedim. O ekran da zaten mouse çalışmaz. Klavyeden herhangi bir tuşa basınca başka bir ekran açılıyor mu? BIOS gibinasıl kablosuz mu klavyenin kablosunu takıyorum işte kasaya klavye çalışmıyor