omerkok_49
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,191
biliyorum desem yalan olur ama çift m2 ve 4 ram slotu olması baya iyi bu fiyata ve indirimdeBİOS ölü diyorlar
Bilmiyorum ama bu fiyata giriş olarak asus b620 var 2 ram 1 m2 slotlu garanti olsun diyorsan onu al ama bence denemeye değer bir anakart bu fiyataValla anakart arıyorum cazır cazır ve çok ucuz çok cezbediyor kullanan bir Allah'ın kulu var mı yorum yapabilecek.
Denemeye değer buldum aldım bakalım eğer çalışırsa düzgün bu fiyata güzel kapatmış olurum WiFi alıcılı, 4 Ram slotlu, arkada da type c portu olan anakartı yoksa iade etmek zorunda kalırım.Bilmiyorum ama bu fiyata giriş olarak asus b620 var 2 ram 1 m2 slotlu garanti olsun diyorsan onu al ama bence denemeye değer bir anakart bu fiyata
bios ölü ne demekBİOS ölü diyorlar
satıyorsan özelden görüşelim hocamAmazon satıyor. B450 anakartı 1000-1500 e verip alacağım. 5600G ve ramlerde rahatça satılır. Başka anakartlarda boş yere fazladan+3000 vermeyeceğim. Beyaz sistem içinde ideal gibi duruyor.
garanti sadece kredi kartı bonus kampanyası var 200tl puan alırsın haberin olsunDenemeye değer buldum aldım bakalım eğer çalışırsa düzgün bu fiyata güzel kapatmış olurum WiFi alıcılı, 4 Ram slotlu, arkada da type c portu olan anakartı yoksa iade etmek zorunda kalırım.
hey Allah'ım böyle yorum yapacağınıza girsenize sitesine, adamlar daha geçen hafta güncel bios yayınlamış...BİOS ölü diyorlar
Abdullah hocam biostar anakartlar neden önerilmiyor ?hey Allah'ım böyle yorum yapacağınıza girsenize sitesine, adamlar daha geçen hafta güncel bios yayınlamış...
Alıntıyı görüntüle