🔥İndirim BİOSTAR B650MP-E 3399 TL

BİOS ölü diyorlar

Valla anakart arıyorum cazır cazır ve çok ucuz çok cezbediyor kullanan bir Allah'ın kulu var mı yorum yapabilecek.

Valla anakart arıyorum cazır cazır ve çok ucuz çok cezbediyor kullanan bir Allah'ın kulu var mı yorum yapabilecek.
Bilmiyorum ama bu fiyata giriş olarak asus b620 var 2 ram 1 m2 slotlu garanti olsun diyorsan onu al ama bence denemeye değer bir anakart bu fiyata

Bilmiyorum ama bu fiyata giriş olarak asus b620 var 2 ram 1 m2 slotlu garanti olsun diyorsan onu al ama bence denemeye değer bir anakart bu fiyata
Denemeye değer buldum aldım bakalım eğer çalışırsa düzgün bu fiyata güzel kapatmış olurum WiFi alıcılı, 4 Ram slotlu, arkada da type c portu olan anakartı yoksa iade etmek zorunda kalırım.

Amazon satıyor. B450 anakartı 1000-1500 e verip alacağım. 5600G ve ramlerde rahatça satılır. Başka anakartlarda boş yere fazladan+3000 vermeyeceğim. Beyaz sistem içinde ideal gibi duruyor.

Denemeye değer buldum aldım bakalım eğer çalışırsa düzgün bu fiyata güzel kapatmış olurum WiFi alıcılı, 4 Ram slotlu, arkada da type c portu olan anakartı yoksa iade etmek zorunda kalırım.
garanti sadece kredi kartı bonus kampanyası var 200tl puan alırsın haberin olsun

BİOS ölü diyorlar
hey Allah'ım böyle yorum yapacağınıza girsenize sitesine, adamlar daha geçen hafta güncel bios yayınlamış...

Ekran görüntüsü 2024-11-16 133923.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,666
Üyeler
184,962
Son üye
walter wonka
Geri