Neler Yeni

Biostar B650MP-E Pro Alınır Mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emirhan Sadıç
Merhabalar AM5 sistem kurmayı düşünüyorum ikinci elde temiz bir Biostar b650 mpe buldum işlemci olarak ise 9700x düşünüyorum 9700x ile sorunsuz çalışır mı ? Ona göre anakartı alacağım.

san_ozsaho

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Şan Özşaho
B650m anakartlar içerisinde f/p olan bir anakart, msi, asus gibi markaların başlangıç seviyesi anakartlarından daha iyi soğutmaya ve onlara nazaran mosfet'e sahip, 2 adet m.2 yuvası olmasıda avantaj ayrıca köklü de bir marka olduğudan sorun yaşamazsın uyguna bulduysan alabilirsin. Ama daha üstü seviye bir anakart ileride islemci değişimine karşın daha iyi olabilir ama b650m'de işini rahat görür ben bile şuan r7 78003dx ile b650m anakart kullanıyorum bir sorun yok.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,375
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Kral kart arkdaşın dediği gibi fiyatına göre güzel bir ürün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emirhan Sadıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
B650m anakartlar içerisinde f/p olan bir anakart, msi, asus gibi markaların başlangıç seviyesi anakartlarından daha iyi soğutmaya ve onlara nazaran mosfet'e sahip, 2 adet m.2 yuvası olmasıda avantaj ayrıca köklü de bir marka olduğudan sorun yaşamazsın uyguna bulduysan alabilirsin. Ama daha üstü seviye bir anakart ileride islemci değişimine karşın daha iyi olabilir ama b650m'de işini rahat görür ben bile şuan r7 78003dx ile b650m anakart kullanıyorum bir sorun yok.
İkinci elde 3300 liraya kadar düşürttüm. Biosu kötü felan deniyorda dedikleri kadar kötü mü ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kral kart arkdaşın dediği gibi fiyatına göre güzel bir ürün.
Benim diğer düşüncem anakart olarak Msi b650 gaming plus modeli de arada uçurum gibi fiyat farkı var sence değer mi ? Yoksa b650 mpe işimi görür mü 9700x için .

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,963
İsim
Hacı
İkinci elde 3300 liraya kadar düşürttüm. Biosu kötü felan deniyorda dedikleri kadar kötü mü ?

Benim diğer düşüncem anakart olarak Msi b650 gaming plus modeli de arada uçurum gibi fiyat farkı var sence değer mi ? Yoksa b650 mpe işimi görür mü 9700x için .
O paraya olabilir de sıfır alacaksan şunu al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emirhan Sadıç

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,375
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
MSI Gaming Plus tabii ki de daha iyi aslında aradaki farkı vermeye değer ama kullanıcıya bağlı biraz bir oyuncu için gerekli mi bu farkı vermene gerek var mı senin bileceğin iş Biostar'da işmcin için yeter ısınırsa da ısınsın işi ne?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emirhan Sadıç
MSI Gaming Plus tabii ki de daha iyi aslında aradaki farkı vermeye değer ama kullanıcıya bağlı biraz bir oyuncu için gerekli mi bu farkı vermene gerek var mı senin bileceğin iş Biostar'da işmcin için yeter ısınırsa da ısınsın işi ne?
O kadar farka ram veya ssd mi iyileştiririm dediğiniz gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emirhan Sadıç
Arkadaşın attığı colorful mu mantıklı yoksa biostar mı sizce ?

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,375
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emirhan Sadıç
Aynen öyle BİOS kısmına gelirsek Biostar yıllardır var üzeceğini sanmıyorum, sonuçta bios dan yapacağın kaç ayar var ki?

Aynı fiyatsa sıfırı alırım, coloful yani.
Ben tam olarak şeyi de bilmiyorum 9700x lere 105 w desteği gelmişti bu iki anakart da da desteği var mı ki ?

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,375
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Ben tam olarak şeyi de bilmiyorum 9700x lere 105 w desteği gelmişti bu iki anakart da da desteği var mı ki ?
AMD'de İntel' de ki gibi katı kurallar yok, 105W limitini duymadım ama vardı ve kaldırıldıysada bios güncellemesi ile kalkar.

Top Bottom