2.el mi?BIOSTAR RX560 4GB (Dual Cooling) 128Bit GDDR5 Ekran Kartı sizce nasıldır iyi midir? 883,2 TL alınır mı ? fiyat nasıl ?
sıfır. ikinci el fiyatlar nedenini çözemedim daha pahalı veya 100-150 tl ucuz. Bu marka ucuz ondan buraya sordum normalde iyi anakart üretiyorlar ama ekran kartı bilmiyorum nasıldır diye2.el mi?
Linki atabilirmisin?sıfır. ikinci el fiyatlar nedenini çözemedim daha pahalı veya 100-150 TL ucuz. Bu marka ucuz ondan buraya sordum normalde iyi anakart üretiyorlar ama ekran kartı bilmiyorum nasıldır diye
Linki atabilirmisin?
katılıyorum bu görüşe adamlar 2.el asus ekran kartını sıfır dan daha pahalı satıyorlar sahibindendesıfır. ikinci el fiyatlar nedenini çözemedim daha pahalı veya 100-150 TL ucuz. Bu marka ucuz ondan buraya sordum normalde iyi anakart üretiyorlar ama ekran kartı bilmiyorum nasıldır diye
Ürün stokta yok?![]()
BIOSTAR Radeon RX560 4GB (Dual Cooling) 128Bit GDDR5 Ekran Kartı (VA56C5RF41) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
bende sıfır rx570 alırım diyordum azda darboğaz olsun diyordum ama ne rx570 rx560 bu fiyatlarda zor bulunuyorkatılıyorum bu görüşe adamlar 2.el Asus ekran kartını sıfır dan daha pahalı satıyorlar sahibindende
hadiya sabah vardıÜrün stokta yok?![]()
+rx460 al 450 500 tl ye bulunuyor 2.el rx560 la arasında uçurum farklar yok verceğin paraya değmezbende sıfır rx570 alırım diyordum azda darboğaz olsun diyordum ama ne rx570 rx560 bu fiyatlarda zor bulunuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hadiya sabah vardı
bende sıfır rx570 alırım diyordum azda darboğaz olsun diyordum ama ne rx570 rx560 bu fiyatlarda zor bulunuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hadiya sabah vardı