Neler Yeni

Biostar sistem nasıldır?

ozanklss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ozan Keleş
Bütçe
22000
Merhaba arkadaşlar, gamegaraj sitesinde bir kasa buldum (linki aşağıya yazıcam). Fiyatı uygun geldi ve alabileceğim fiyat aralığında bir bilgisayar ama marka olarak biostar kullanıldığı için tereddütte kaldım. Maksimum fiyat aralığım monitör ve kasa ile birlikte 20-22 bin arası. Cevaplarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
efe araci
hocam sistemi sizin için şöyle özelleştirdim şu şekilde alırsanız daha yüksek performans elde edersiniz. ana kartı ve işlemciyi güncelledim ( 5500 ile 5600 arasında ciddi performans farkı var ve anakartı biraz daha iyisiyle güncelledim )
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam sistemi sizin için şöyle özelleştirdim şu şekilde alırsanız daha yüksek performans elde edersiniz. ana kartı ve işlemciyi güncelledim ( 5500 ile 5600 arasında ciddi performans farkı var ve anakartı biraz daha iyisiyle güncelledim )
ileride bütçeniz olduğunda thermalrigtın spirit kule tipi hava soğutucusunu öneririm. 5600 biraz ısınan bir işlemcidir

Ekler

• 1740090143968.png
    1740090143968.png
    66.3 KB · Hit: 7

ozanklss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ozan Keleş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ileride bütçeniz olduğunda thermalrigtın spirit kule tipi hava soğutucusunu öneririm. 5600 biraz ısınan bir işlemcidir
Teşekkür ederim. Monitör olarak gb-2420cf düşünüyorum sizce nasıldır parasına değer mi? Ayrıca ssd 512 gb yetmez diye düşünüyorum 1 tb olsa daha iyi olur ama hangisini seçsem bilmiyorum.

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
efe araci
Teşekkür ederim. Monitör olarak gb-2420cf düşünüyorum sizce nasıldır parasına değer mi? Ayrıca ssd 512 gb yetmez diye düşünüyorum 1 tb olsa daha iyi olur ama hangisini seçsem bilmiyorum.
hocam siz isteyin yeter hemen ssdyede el atayım :D
1740090737353.png
şu arkadaş işinizi görücektir.

hocam siz isteyin yeter hemen ssdyede el atayım :D
1740090737353.png
şu arkadaş işinizi görücektir.
monitörler hakkında pek bir bilgim yok ama uzaktan gayet güzel gibi gözüküyor mönitör gurmesi bir arkadaş görürse size yardımcı olur ben bir sorun göremedim ama.

ozanklss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ozan Keleş
hocam siz isteyin yeter hemen ssdyede el atayım :DAlıntıyı görüntüleşu arkadaş işinizi görücektir.

monitörler hakkında pek bir bilgim yok ama uzaktan gayet güzel gibi gözüküyor mönitör gurmesi bir arkadaş görürse size yardımcı olur ben bir sorun göremedim ama.
Hocam çok teşekkür ederim yardımınız için. Monitöre de cevap gelirse hiç düşünmeden alıcam.

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
efe araci
Hocam çok teşekkür ederim yardımınız için. Monitöre de cevap gelirse hiç düşünmeden alıcam.
rica ederim hocam şimdiden hayırlı uğurlu olsun pcnize uzun ömürler dilerim sizede :)

rica ederim hocam şimdiden hayırlı uğurlu olsun pcnize uzun ömürler dilerim sizede :)
hocam bu arada forumda 1080p monitör önerisi için açılmış tonlarca konu var oradan bakmanız sizin için iyi olucaktır mesaj beklemek yerine.

ozanklss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ozan Keleş

hocam bu arada forumda 1080p monitör önerisi için açılmış tonlarca konu var oradan bakmanız sizin için iyi olucaktır mesaj beklemek yerine.
Tamamdır hocam ben bir bakayım.

Top Bottom