Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
ONLAR MÜSLÜMAN NAZİ BÖYLE KONUŞURSUNUZ ONLAR HAKKINDA @Fevkelade1i ABİMİ ÇAĞIRCAM! MÜSLÜMANLARA TERORİST DEDİRTMEM
Az daha yanlış anlayacaktım.ONLAR MÜSLÜMAN NAZİ BÖYLE KONUŞURSUNUZ ONLAR HAKKINDA @Fevkelade1i ABİMİ ÇAĞIRCAM! MÜSLÜMANLARA TERORİST DEDİRTMEM
Böyle devam edersen engelleyeceğim.ONLAR MÜSLÜMAN NAZİ BÖYLE KONUŞURSUNUZ ONLAR HAKKINDA @Fevkelade1i ABİMİ ÇAĞIRCAM! MÜSLÜMANLARA TERORİST DEDİRTMEM
2 yıl önce %80 idi şimdi %95 vardır. Arkadaşım Kilisli ve aşırı suriyeli var diyor hepsi de aşiret gibi 8 10 kişi abuk sabuk tipler oluyorKilis'in %60'ı Suriyeli imiş
Bağırma lan milletin içindeONLAR MÜSLÜMAN NAZİ BÖYLE KONUŞURSUNUZ ONLAR HAKKINDA @Fevkelade1i ABİMİ ÇAĞIRCAM! MÜSLÜMANLARA TERORİST DEDİRTMEM
Onlar bizim din kardeşimizONLAR MÜSLÜMAN NAZİ BÖYLE KONUŞURSUNUZ ONLAR HAKKINDA @Fevkelade1i ABİMİ ÇAĞIRCAM! MÜSLÜMANLARA TERORİST DEDİRTMEM
Ay ne kadar üzüldüm AĞH.Böyle devam edersen engelleyeceğim.
Hayır devletin amacı oy.Din kardeşlerimize terörist dedirtmem
Ve AKP'ye de laf ettirmem adamların bi bildiği vardır devletin işine karışmayın
@adidas
@Bay turşu adam
@Caner Kösedağ
@Maryo
@Fevkelade1i
Dün bu sapığın ifadesi ortaya çıktı, kendisi gibi ifadesi de mide bulandırıcı:Afgan uyruklu sapık, genç kıza dehşeti yaşattı! Cinsel istismara kalkıştı, başına taşla vurdu
Kocaeli'de Afganistan uyruklu A.M.(20), takip ettiği A.A.yı (17) ormanlık alana çekip cinsel istismarda bulunmaya çalıştı. A.M., genç kızın direnmesi üzerine taşla başına vurdu. A.M.'nin yol kenarına getirdiği genç kız için yardım istediği, kızın ailesi geldiğinde de olay yerinde durduğu...www.sozcu.com.tr
Hudut namustur lafı da çöp oldu gitti...
Bu arada sınırlarımızdan her gün binlerce Afganlı geliyor, bunların içinde nice terörist var. Bunların yarın bir gün özerklik isteme tehlikesi de var. Bu mültecilerin hepsini potansiyel oy kullanıcısı gören herkesin de allah bin belasını versin