Neler Yeni

Bir bana mı böyle oluyor?

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Musa ÖZ
Beyler bir şey sorucam. Bu tokyo şehri garip bi şekilde bana samimi geliyor. Yani sanki daha önceden orada yaşamışım, anılarım varmış gibi. Hayatımda yurt dışına çıkmadım. Neden böyle bilmiyorum. Tokyo nun o gece rgb sokaklarını gördüğümde içime birşeyler oluyor sizin de hiç gitmediğiniz ama böyle hissettiiğiniz bir yerler var mı bir tek bana mı oluyor merak ettim.

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Musa ÖZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hoş geliyor aynı şekilde, sadece şehir değil yeşillik alanları vs. olsun baya huzurlu görünüyor. Tam arkadaş ortamıyla veya sevgiliyle takılmalık şehir.
Sakura ağaçlarının altında kitap okumak >>>
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler bir şey sorucam. Bu tokyo şehri garip bi şekilde bana samimi geliyor. Yani sanki daha önceden orada yaşamışım, anılarım varmış gibi. Hayatımda yurt dışına çıkmadım. Neden böyle bilmiyorum. Tokyo nun o gece rgb sokaklarını gördüğümde içime birşeyler oluyor sizin de hiç gitmediğiniz ama böyle hissettiiğiniz bir yerler var mı bir tek bana mı oluyor merak ettim.
Kyoto bence çok daha güzel bir şehir, japonya başlı başına çok güzel. Kültürleri olsun, insanları olsun, medeni insanlar.

Top Bottom