Takipdeyim bende merak etdimMerhaba Arkadaşlar Şuanda aktif olarak kullandığım bilgisayarda windows yüklü.
Bilgisayarımı çift işletim sistemli yapmak istiyorum. Windows yanında HiveOS işletim sistemi yüklemek mümkün mü?
nasıl yükleyebilirim hocam? 500 gb ssd var. 30 gb depolama alanı kaldı. 1tb hdd var 260 gb alanı var ve dosyalarımı ona depoluyorum. ileride HDD vs. alırım. Videosu var mıdır windows + hiveos yapan bir arkadaşın?Evet, mümkün.
Dual Boot nasıl kurulur diye aratırsan bir sürü makale video vs var.nasıl yükleyebilirim hocam? 500 gb ssd var. 30 gb depolama alanı kaldı. 1tb hdd var 260 gb alanı var ve dosyalarımı ona depoluyorum. ileride HDD vs. alırım. Videosu var mıdır windows + hiveos yapan bir arkadaşın?
hocam zaten onları biliyorum da aynı işlemler değil bana birinin yol göstermesi lazım şu böyle şu şöyle misaliDual Boot nasıl kurulur diye aratırsan bir sürü makale video vs var.
disk mi bölücez hocam?Disk Managment üzerinden oluşturacağınız bir bölüme istediğiniz işletim sistemini kurabilirsiniz. Ben zamanında 3 tane kurmuştum![]()
Evet, diskinizi sanal olarak bölmeniz gerekiyor.disk mi bölücez hocam?
tamamdır hocam saolunEvet, diskinizi sanal olarak bölmeniz gerekiyor.
hocam isoyu USBye yazdırıyoruz ya ben hiveosu açmak istediğimde usbyi taksam usb üzerinden açılsa olmuyor mu ?Evet, diskinizi sanal olarak bölmeniz gerekiyor.
Oluyor.hocam isoyu USBye yazdırıyoruz ya ben hiveosu açmak istediğimde usbyi taksam usb üzerinden açılsa olmuyor mu ?