Neler Yeni

Bir bilgisayarın tam performans ını nasıl alabiliriz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Umut Akyol
Bilgisayarımın tam gücünü alıyormu almıyormu bilmiyorum naısl ögrencemide bilmiyorum eğer tam gücünü almıyorsa tam gücünü nasıl almaısnı sağlarım ?

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Nihai Performansa al. İşlemcin ekran kartına yetebilecek düzeyde olsun.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
RDR2 aç ayarları ultraya çek ekran kartın nvidiaysa ray tracing aç o zaman alırsın.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Umut Akyol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyunlarda aldıgım şey deyil tüm herşeyde yani bilgisayarların ayarlarından nasıl tüm ekipmanları performansa alabilirim tam performansını aldıgımı düşünmüyorum bilgisayarımdan

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Nihai performansa alın bilgisayarı. Fakat bilgisayar Oyuna göre ayarlayacaktır kendini. Valorantta mesela. Çok çalışmayacaktır hafif bir oyun olduğu için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Umut Akyol
Nihai performansa alın bilgisayarı. Fakat bilgisayar Oyuna göre ayarlayacaktır kendini. Valorantta mesela. Çok çalışmayacaktır hafif bir oyun olduğu için.
hm tm anladım saolunda bir şey sorucam bunu sormamın sebebi pubg mobilede eskiden 40 -50 fps alırken şuan 10-15 fps alıyorum bende tam performansmı alamıyom falan diye aklıma takıldı sordum

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
hm tm anladım saolunda bir şey sorucam bunu sormamın sebebi PUBG mobilede eskiden 40 -50 fps alırken şuan 10-15 fps alıyorum bende tam performansmı alamıyom falan diye aklıma takıldı sordum
Emulatör'ünüze daha fazla donanım vermeye deneyin. Ayarlarda oluyor o düzenleme (emulatörün)

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Umut Akyol
hm tm anladım saolunda bir şey sorucam bunu sormamın sebebi PUBG mobilede eskiden 40 -50 fps alırken şuan 10-15 fps alıyorum bende tam performansmı alamıyom falan diye aklıma takıldı sordum
sizce neden fps düştü pc ilemi alakalı oyun ilemi alakalı
?

Top Bottom