@TheDark
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,432
herhalde cevap yazmak için internete baktınmizahın neyini düzelticeksin kardeşim. Bunu bilerek yazdım (!) işaretin anlamını bilmiyorsun ağzı olan konuşuyor.
herhalde cevap yazmak için internete baktınmizahın neyini düzelticeksin kardeşim. Bunu bilerek yazdım (!) işaretin anlamını bilmiyorsun ağzı olan konuşuyor.
Doğru söylüyorsun reis.Arkadaşımızın yazım hatasıyla ilgili bir şey yazmışsınız.
İlk yazdığın cümle :
Bu cümlede yapılan yazım yanlışları :
1- Cümleye büyük harfle başlama.
2- Cümle sonuna nokta koyma.
Ki sizin burada yaptığınız yanlışlar ciddi, ve normal bir yazım. "*****" diye nitelendirdiğin kişi ise "mizahi" amaçlı o şekilde yazı yazdı.
Önce kendinizi düzeltin, sonra insanları eleştirin.
İşlemci gayet iyi ama öyle aman aman iyi de değil hani bı 3700X olsa anlarım da.Neden bu sistemlerde hep işlemciyi yüksek ekran kartını düşük yapıyorlar ki?
ekran kartına göre yüksek .RX 580 1600af ile olur benceİşlemci gayet iyi ama öyle aman aman iyi de değil hani bı 3700X olsa anlarım da.
Zaten işlemciye kötü demedim evet 580 e göre uçuk kalmış.ekran kartına göre yüksek .RX 580 1600af ile olur bence
Vatan ile N11 kapışıyor herhalde.Vatan bilgisayar: Kimse bizden daha kötü ve daha kazık sistem toplayamaz.
n11 satıcısı: I'm gonna end this man's whole career
Vatan pc kazık olabilir ama ailesi hala internete güvenmeyenler için bire birVatan bilgisayar: Kimse bizden daha kötü ve daha kazık sistem toplayamaz.
n11 satıcısı: I'm gonna end this man's whole career