Neler Yeni

Bir erkek arkadaşım var nasıl etkilerim?

2mApoo

80+ Silver
Seni seviyorum de yeterli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tiplere bak erkek olduğumu idda ediyorsunuz ama ben dcde arkadaşlarım ile ekran açıp bunlara gülüyoruz. Bazı gerçekcı cevap verenler olmuş teşekkürler deniyecek cesaret olmadığı için yerimde sayicam.
Baya etkili görünüyo tavsiyen. Denemeye değer gibi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shia

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
1- oncelıkle erkek erkege ılıskı "gay"lıge gırer "gay" ısen deneyebılırsın
2- ama "gay" olunca opusmenı tavsıye etmem karsındakı hayatında erkek gormemıs bırıyse opus
3- "gay"ın anlamı G gaylara A aydınlık Y yok yanı basaramama ımkanın var
4- adam sana "bılader" dıyosa sen mezara atla yada o kısıyı unut ""bılader""

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Rengarenk bir bayrak salla

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
Arkadaşlar okulda birine vuruldum sizce nasıl tavlarım?
senin şuanda cinsiyetin ne ben anlamadım profiline girdim lezbiyen demişler sen erkeke aşığım diyosun yoksa sen kız olup erkeklerden mi hoşlanıyosun yoksa kız olup kızlardan mı hoşlanıyosun yoksa erkek misin ve erkeklerden mi hoşlanıyosun yada erkek olup kızlardan mı hoşlanıyosun yada trol hesap açıp boş konu mu atıyosun bunu açıklığa kavuştursan millet adam akıllı cevap vericek sonra millete trip atıyosun

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
günah dır.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
alakası var hocam siz alfasınız ama onlar değil ;)
Alfa değilim hocam. Red etmemin sebebi kendisine karşı hiçbir şey hissetmemem. Ben de bilirdim kabul edip kol kola gezmeyi ortamlarda akmayı ama ne gerek var bir kızın duyguları ile oynamaya ? Daha önce yaptım bunu sevmediğim halde bir kızla çıktım soğudum terk ettim yazık günah yani.

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bir süre çocuğun gözüne görün, sevdiği şeylerden muhabbet et. Sonrada ona ilgi göstermeyi bırak. O sana ilgi göstersin, peşinden koşsun. Yasaklı taktiktir işe yarama oranı %70

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
1634763710460.png

Maeve Wiley

80+ Bronze
Bunu biliyorum ama böyle kötü amaçla kullanılacaksa hiç kullanılmasın zaten. Ben ilgiyi kestikten sonra olaylar tamda istediğim gibi gitmişti ve çocuk bana hislerini söylemişti. Sonra ona ilgi göstermeye devam etmiştim. Kötü amaçla kullanılınca hoş olmuyor tabii.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,851
İsim
Akın Taşkan
***** ***** hareketler yapma doğru düzgün arkadaş ol sonra bir ara başını omzuna koy orada sinyal alırsan ver gazı gitsin baktın kaçio utangaç davranıyor da olabilir istemiyor da olabilir arkadaş olarak devam et utangaçsa o zaten patlar bir yerde

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Alfa değilim hocam. Red etmemin sebebi kendisine karşı hiçbir şey hissetmemem. Ben de bilirdim kabul edip kol kola gezmeyi ortamlarda akmayı ama ne gerek var bir kızın duyguları ile oynamaya ? Daha önce yaptım bunu sevmediğim halde bir kızla çıktım soğudum terk ettim yazık günah yani.
hocam zaten şaka yapıyordum yani kız reddeden erkekleri gördüm

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,536
Üyeler
161,079
Son üye
haidar_55
Top Bottom