Psyduck
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 16
Erkek erkeğe hiç aşık olan görmemiştim. Allah kurtarsın.
Erkek erkeğe aşk olmaz
Erkek erkeğe hiç aşık olan görmemiştim. Allah kurtarsın.
Erkek erkeğe aşk olmaz
Erkek ve kız roleplay yapıyor. Kendi çapında eğleniyor takılıyor. Muhtemelen 14-15 yaşlarında. Bu yaştaki biri için pek anormal değil. Trollemediği sürece uzaktan izliyor olacağım kendisini. Şu an herhangi bir troll paylaşımını görmediğimden mütevellit benim için "normal üye" konumunda.senin şuanda cinsiyetin ne ben anlamadım profiline girdim lezbiyen demişler sen erkeke aşığım diyosun yoksa sen kız olup erkeklerden mi hoşlanıyosun yoksa kız olup kızlardan mı hoşlanıyosun yoksa erkek misin ve erkeklerden mi hoşlanıyosun yada erkek olup kızlardan mı hoşlanıyosun yada trol hesap açıp boş konu mu atıyosun bunu açıklığa kavuştursan millet adam akıllı cevap vericek sonra millete trip atıyosun
çok boş konuları var ama.Erkek ve kız roleplay yapıyor. Kendi çapında eğleniyor takılıyor. Muhtemelen 14-15 yaşlarında. Bu yaştaki biri için pek anormal değil. Trollemediği sürece uzaktan izliyor olacağım kendisini. Şu an herhangi bir troll paylaşımını görmediğimden mütevellit benim için "normal üye" konumunda.
Haksız sayılmazsın. Yine de 31 konuları görmekten iyidir. Bardağın dolu tarafından bakmak lazım biraz.çok boş konuları var ama.