Neler Yeni

bir evde 2 farklı internet olur mu?

-ASLAN-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Önder Can
Sizin bölgeye ilgilenen birini tanıyorsa yardımcı olur ama tanımıyorsa yardımcı olamaz.
taahhüt'ün bitmesenide 1 sene falan varya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizin bölgeye ilgilenen birini tanıyorsa yardımcı olur ama tanımıyorsa yardımcı olamaz.
belki tarife değiştiririm 150tlye 100mbps hız tarifesi var ona geçerimde 2 3 kişi video falan izleyince ping çıkar o yüzden tek benim bağlancağım net istiyordum

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
taahhüt'ün bitmesenide 1 sene falan varya
Mesaj otomatik birleştirildi:

belki tarife değiştiririm 150tlye 100mbps hız tarifesi var ona geçerimde 2 3 kişi video falan izleyince ping çıkar o yüzden tek benim bağlancağım net istiyordum
Yani 2. net bağlamak kolay değil diye biliyorum firmalara arıyarak öğrenirsin.
100mbps ile ping olacağını sanmam

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
türknette sorgulatınca
Adresinizde boş port olmadığı için şu anda adresinizde internet hizmeti verilemiyor. Boş port olmaması bölgenizdeki kapasite yetersizliği nedeniyle oluşan bir sorundur ve herhangi bir zamanda giderilebilir. Fakat bunun için bir süre veremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
bunu diyor millenicomda sorgulatınca bir şey demiyor
boş port için bende bekledim 2 hafta falan

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
2 modem olabilir mi peki?
2 modem zaten kullanıyorum başvuru yapıyorsun boş porta senin internetini açıyorlar sende bir tane internet kablosunu bağlaması için adam getiriyorsun adam o porttan senin evine kablo çekicek modeme kadar sonra kurulumu yaptırcan bitti.

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
şuan türk telekom kullanıyorum ama hızlarım düşük ve birkaç kişi bağlanınca ping sorunu oluyor ben yakında PC alıcam ve kendime türknet alıcağım türk telekomuda kapattırmıcaz yani 2 si aynı anda olur mu?
en basit örnek Unlostların evi 4-5 tane wifi var belki daha fazla

-ASLAN-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Önder Can
2 modem zaten kullanıyorum başvuru yapıyorsun boş porta senin internetini açıyorlar sende bir tane internet kablosunu bağlaması için adam getiriyorsun adam o porttan senin evine kablo çekicek modeme kadar sonra kurulumu yaptırcan bitti.
tamamdır boş port olduğu an her şey kolay

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,031
Üyeler
169,515
Son üye
Sepulchure
Top Bottom