Neler Yeni

Bir Gün Olacak Sadece Sabır Lazım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,530
İsim
memz
İlgilendiği Kategoriler
eski bilgisayarları öldürüp bilgisayar satıcılarını zengin etmek

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
gelecekle gidecek arasında fark yok ki abi boşa umutlanmayın al birini vur ötekini
Harika bir bakış açısı. Size bunu kim empoze ettiyse tebrik etmek lazım. AKP'den önceki hükümetlerin hiçbirinde yaşanmamış kaos, kriz ve felâketleri yaşıyoruz ama gelecek hükümet AKP'den farklı olmayacak öyle mi? Hocam Stockholm sendromlular ameliyat masasında bile sandığa gidiyor farkında mısınız acaba?

mfm125

80+ Silver
Harika bir bakış açısı. Size bunu kim empoze ettiyse tebrik etmek lazım. AKP'den önceki hükümetlerin hiçbirinde yaşanmamış kaos, kriz ve felâketleri yaşıyoruz ama gelecek hükümet AKP'den farklı olmayacak öyle mi? Hocam Stockholm sendromlular ameliyat masasında bile sandığa gidiyor farkında mısınız acaba?
Bu kadar sorunu nasıl bı anda çözmeyi düşünüyorsun?

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu kadar sorunu nasıl bı anda çözmeyi düşünüyorsun?
22 yıllık enkaz bir anda çözülür mü sence? 10 senedir enflasyonu düşürme mavalı okuyan tiranlığa tahammül ettiniz, yeni bir iktidar görmek ağırınıza gidiyor. İlginç!

mfm125

80+ Silver
22 yıllık enkaz bir anda çözülür mü sence? 10 senedir enflasyonu düşürme mavalı okuyan tiranlığa tahammül ettiniz, yeni bir iktidar görmek ağırınıza gidiyor. İlginç!
Ulan buradan benim akp li olduğunu nasıl çıkardın anlamadım bir soru sordum verdiğin cevaba bak harbiden acınası haldesin

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ulan buradan benim akp li olduğunu nasıl çıkardın anlamadım bir soru sordum verdiğin cevaba bak harbiden acınası haldesin
Ben sana AKP'lisin demedim ki. Standart böyle gelmiş böyle gider, aday beğenmeyen, kararsız olarak tanımlanan seçmen profilini referans alarak cevap verdim. Yoksa tahammül ettiniz yerine oy verdiniz yazardım.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
Alperen Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında herşeyin bir çözüm yolu vardır ama bazı insanlar umudu bitirince çözüm yok hep aynı gidecek zanneder

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,530
İsim
memz
İlgilendiği Kategoriler
ben sana olana razıyım demiyorum olanda kötü gelecek olanda şuan burada bir seçenek yok sarı ampülle kırmızı ampül arasında seçim yapıyoruz sadece kafa değişmiyor umarım yanılırım ama sanmam

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis
Şöyle düşünün, senin aklındaki nasıl bir şey biliyor musun? "Ali Koç gitsin, onun yerine başkası gelsin, Fener şampiyon olur." diyorsun. 😀 Adam da sana diyor ki: "AKP gitse yine bir şey değişmeyecek. Bu ülkeyi yönetenler halkı değil, ceplerini düşünür. Elbet farkına varırsın. Geçmişte böyleydi, şimdi de böyle. Biri tüp kuyruğu diyor, şimdikiler de devlet hastanesinden 3 ay sonrasına randevu alıyor. Aradaki fark ne? Ne değişti? Hiçbir şey. Yani kısaca şunu demek istiyorum: Kim gelirse gelsin, bu milleti sömürmek için gelecek. Hayal kurmaya gerek yok."

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aslında herşeyin bir çözüm yolu vardır ama bazı insanlar umudu bitirince çözüm yok hep aynı gidecek zanneder
Bizim sorunumuzun çözümü sosyal çürümenin önüne geçmekle başlar. Problem şu, bu çürümeye arka çıkacak politik, akademik ve sosyolojik hareketlerin bulunması. Yanına bir de hoşgörü paradoksu eklendiği zaman tadından yenmiyor!

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,530
İsim
memz
İlgilendiği Kategoriler
Bizim sorunumuzun çözümü sosyal çürümenin önüne geçmekle başlar. Problem şu, bu çürümeye arka çıkacak politik, akademik ve sosyolojik hareketlerin bulunması. Yanına bir de hoşgörü paradoksu eklendiği zaman tadından yenmiyor!
azizim merak ettim beylik beylik laflar ediyon nedir yol haritan necisin neyi nasıl çözeceksin siyasetçilere güvenerek çözüm arıyorsan bi türkiye tarihi oku neden bu haldeyiz bi bak derim

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
Alperen Yılmaz
Bende bu görüşe uzun zamandır katılıyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,948
Üyeler
170,281
Son üye
Troubadour_008