bahtsızkarakter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,751
gelecekle gidecek arasında fark yok ki abi boşa umutlanmayın al birini vur ötekini
Harika bir bakış açısı. Size bunu kim empoze ettiyse tebrik etmek lazım. AKP'den önceki hükümetlerin hiçbirinde yaşanmamış kaos, kriz ve felâketleri yaşıyoruz ama gelecek hükümet AKP'den farklı olmayacak öyle mi? Hocam Stockholm sendromlular ameliyat masasında bile sandığa gidiyor farkında mısınız acaba?gelecekle gidecek arasında fark yok ki abi boşa umutlanmayın al birini vur ötekini
Bu kadar sorunu nasıl bı anda çözmeyi düşünüyorsun?Harika bir bakış açısı. Size bunu kim empoze ettiyse tebrik etmek lazım. AKP'den önceki hükümetlerin hiçbirinde yaşanmamış kaos, kriz ve felâketleri yaşıyoruz ama gelecek hükümet AKP'den farklı olmayacak öyle mi? Hocam Stockholm sendromlular ameliyat masasında bile sandığa gidiyor farkında mısınız acaba?
22 yıllık enkaz bir anda çözülür mü sence? 10 senedir enflasyonu düşürme mavalı okuyan tiranlığa tahammül ettiniz, yeni bir iktidar görmek ağırınıza gidiyor. İlginç!Bu kadar sorunu nasıl bı anda çözmeyi düşünüyorsun?
Ulan buradan benim akp li olduğunu nasıl çıkardın anlamadım bir soru sordum verdiğin cevaba bak harbiden acınası haldesin22 yıllık enkaz bir anda çözülür mü sence? 10 senedir enflasyonu düşürme mavalı okuyan tiranlığa tahammül ettiniz, yeni bir iktidar görmek ağırınıza gidiyor. İlginç!
Ben sana AKP'lisin demedim ki. Standart böyle gelmiş böyle gider, aday beğenmeyen, kararsız olarak tanımlanan seçmen profilini referans alarak cevap verdim. Yoksa tahammül ettiniz yerine oy verdiniz yazardım.Ulan buradan benim akp li olduğunu nasıl çıkardın anlamadım bir soru sordum verdiğin cevaba bak harbiden acınası haldesin
ben sana olana razıyım demiyorum olanda kötü gelecek olanda şuan burada bir seçenek yok sarı ampülle kırmızı ampül arasında seçim yapıyoruz sadece kafa değişmiyor umarım yanılırım ama sanmamHarika bir bakış açısı. Size bunu kim empoze ettiyse tebrik etmek lazım. AKP'den önceki hükümetlerin hiçbirinde yaşanmamış kaos, kriz ve felâketleri yaşıyoruz ama gelecek hükümet AKP'den farklı olmayacak öyle mi? Hocam Stockholm sendromlular ameliyat masasında bile sandığa gidiyor farkında mısınız acaba?
Şöyle düşünün, senin aklındaki nasıl bir şey biliyor musun? "Ali Koç gitsin, onun yerine başkası gelsin, Fener şampiyon olur." diyorsun.Harika bir bakış açısı. Size bunu kim empoze ettiyse tebrik etmek lazım. AKP'den önceki hükümetlerin hiçbirinde yaşanmamış kaos, kriz ve felâketleri yaşıyoruz ama gelecek hükümet AKP'den farklı olmayacak öyle mi? Hocam Stockholm sendromlular ameliyat masasında bile sandığa gidiyor farkında mısınız acaba?
Bizim sorunumuzun çözümü sosyal çürümenin önüne geçmekle başlar. Problem şu, bu çürümeye arka çıkacak politik, akademik ve sosyolojik hareketlerin bulunması. Yanına bir de hoşgörü paradoksu eklendiği zaman tadından yenmiyor!Aslında herşeyin bir çözüm yolu vardır ama bazı insanlar umudu bitirince çözüm yok hep aynı gidecek zanneder
azizim merak ettim beylik beylik laflar ediyon nedir yol haritan necisin neyi nasıl çözeceksin siyasetçilere güvenerek çözüm arıyorsan bi türkiye tarihi oku neden bu haldeyiz bi bak derimBizim sorunumuzun çözümü sosyal çürümenin önüne geçmekle başlar. Problem şu, bu çürümeye arka çıkacak politik, akademik ve sosyolojik hareketlerin bulunması. Yanına bir de hoşgörü paradoksu eklendiği zaman tadından yenmiyor!
Bende bu görüşe uzun zamandır katılıyorumBizim sorunumuzun çözümü sosyal çürümenin önüne geçmekle başlar. Problem şu, bu çürümeye arka çıkacak politik, akademik ve sosyolojik hareketlerin bulunması. Yanına bir de hoşgörü paradoksu eklendiği zaman tadından yenmiyor!