Neler Yeni

Bir gunde 2-3 kere PC ye format atmak sıkıntı olur mu

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut
Beyler dün de format attım ben 32bit win10 yaptım cs De düşük FPS aldığım için baya etki etti ama dust2 ye bağlanmıyordu bende 64bit yükledim geri bu sefer de takılmaya basladi ekranda anlık takilmalar oluyor ve çok sinir bozucu Microsoft un sitesinde çözüm vardı ama işe yaramadı bir daha format attım düzeldi gibi oldu ama gene takilmalar başladı şimdi bu sefer win7 yuklesem sıkıntı olur mu üst üste yaptım çünkü işlemleri veya1 hafta falan beklemeli miyim ? Lütfen cevap verin

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyler lütfen cevap verin

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
Beyler dün de format attım ben 32bit win10 yaptım cs De düşük FPS aldığım için baya etki etti ama dust2 ye bağlanmıyordu bende 64bit yükledim geri bu sefer de takılmaya basladi ekranda anlık takilmalar oluyor ve çok sinir bozucu Microsoft un sitesinde çözüm vardı ama işe yaramadı bir daha format attım düzeldi gibi oldu ama gene takilmalar başladı şimdi bu sefer win7 yuklesem sıkıntı olur mu üst üste yaptım çünkü işlemleri veya1 hafta falan beklemeli miyim ? Lütfen cevap verin
olmaz bende 3 kez yapmıştım bi ara eski hdd de windows olduğunu unutmuştum pc ye takınca kafayı yedi pc sonra formatladım siyah ekran problemi geldi 1 kez daha yapınca düzeldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,616
Üyeler
168,653
Son üye
Critles
Top Bottom