uzun zamandır oturduğuım yerden kalktığımda önce gözüm kararıyor sonra titreme geliyor yere düşüyorum ailem üzülmesin diye hep gizlemiştim malesef bu gün onların gözü önünde oldu ikiside ağlıyorlar napabilirim ne olabilir
Kanka yanlış anlama ama burası tıp yer mi bize anlatacağın kadar acile gitmeye ne dersin burda doktor bile olsa ona anlatarak bir hastalığını bulamaz bulursa eğer zaten testlere falan gerek yok adam ilahi varlıktıruzun zamandır oturduğuım yerden kalktığımda önce gözüm kararıyor sonra titreme geliyor yere düşüyorum ailem üzülmesin diye hep gizlemiştim malesef bu gün onların gözü önünde oldu ikiside ağlıyorlar napabilirim ne olabilir
Demir eksikliği kansızlık olabilir en yakın zamanda kan testi ver kan değerlerine baktır derimuzun zamandır oturduğuım yerden kalktığımda önce gözüm kararıyor sonra titreme geliyor yere düşüyorum ailem üzülmesin diye hep gizlemiştim malesef bu gün onların gözü önünde oldu ikiside ağlıyorlar napabilirim ne olabilir
vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir DOKTORA GÖZÜK (B12 olabilir) ve dengesiz beslenme de buna sebebiyet verir 3 öğün tüketmeye özen gösterin biz sadece tahminde bulunuruz bize sormanın pek yararı olmaz ö yüzden bi hekime gidinuzun zamandır oturduğuım yerden kalktığımda önce gözüm kararıyor sonra titreme geliyor yere düşüyorum ailem üzülmesin diye hep gizlemiştim malesef bu gün onların gözü önünde oldu ikiside ağlıyorlar napabilirim ne olabilir