Windows güvenliği kısmından aile seçenekleri var oraları kurcala açık mı diye baknereden bakıcam?
Ayarlar ile oynarmısın seçenekleri seç daha sonrasında bu hata kaybolmassa eskisine dönersinyok usta. heryeri kurcaladım hiçbir yerde açık saçık bir şey yoktu.
youtubeinternet sağlayıcınla ilgili olabilir. 192.164.1.1 url kısmına yapıştır kullanıcı adı admin şifre 1234 veya ttnet, turktelekom olabilir. giriş yaptıktan sonra aile denetimi filtresi gibi bir şeyler olması lazım oralara bak bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
YouTube'da Kısıtlı Mod ayarını etkinleştirme veya devre dışı bırakma - Bilgisayar - YouTube Yardım
Kısıtlı Mod, YouTube'da isteÄe baÄlı olarak kullanabileceÄiniz bir ayardır. Bu özellik, görmeyi tercih etmeyeceÄiniz veya cihazınızı kullanan diÄer kiÅilerin görmesini istemediÄiniz, potansiyel olaraksupport.google.com
buna da bir bakmanı öneririm. bu hatayı hangi site için alıyorsun? nerede çıkıyor bilgi verir misin
reset attım ve hızlı kurulum yaptım. ama sıfırlamayı denemedim.ağ ayarlarını sıfırlamayı denedin mi ?
ebeveyn kontrolü kapalı gözüküyor.internet sağlayıcınla ilgili olabilir. 192.164.1.1 url kısmına yapıştır kullanıcı adı admin şifre 1234 veya ttnet, turktelekom olabilir. giriş yaptıktan sonra aile denetimi filtresi gibi bir şeyler olması lazım oralara bak bence
YouTube'da Kısıtlı Mod ayarını etkinleştirme veya devre dışı bırakma - Bilgisayar - YouTube Yardım
Kısıtlı Mod, YouTube'da isteÄe baÄlı olarak kullanabileceÄiniz bir ayardır. Bu özellik, görmeyi tercih etmeyeceÄiniz veya cihazınızı kullanan diÄer kiÅilerin görmesini istemediÄiniz, potansiyel olaraksupport.google.com
buna da bir bakmanı öneririm. bu hatayı hangi site için alıyorsun? nerede çıkıyor bilgi verir misin
anladım çözüm bulabildin mi? bulamadıysan bu yardımcı olabilir: https://support.google.com/youtube/answer/174084?co=GENIE.Platform=Desktop&hl=tryoutube
reset attım ve hızlı kurulum yaptım. ama sıfırlamayı denemedim.
ebeveyn kontrolü kapalı gözüküyor.
Sanırım İnternet sağlayıcım ile görüşücem.anladım çözüm bulabildin mi? bulamadıysan bu yardımcı olabilir: https://support.google.com/youtube/answer/174084?co=GENIE.Platform=Desktop&hl=tr