Neler Yeni

Bir hayvan şiddetcisi daha serbest kaldı!

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Samsunda tavuklarına saldırma gerekçesiyle köpeğe ateş edip öndeki patilerini kesen şahıs serbest kaldı ben bir şey diyemiyorum yorum sizde.

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
Samsunda tavuklarına saldırma gerekçesiyle köpeğe ateş edip öndeki patilerini kesen şahıs serbest kaldı ben bir şey diyemiyorum yorum sizde.
Şaşırdık mı? Şaşırmadık!

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Burada konu açmak yerine Twitter'da bir hashtag oluşturup gerekli adaletin sağlanması için mücadele ediniz. Hayvan hakları YouTube'da da suistimal edilemkte.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
birisi kulağını keser,birisi zehirli et yedirerek zehirler,birisi yakar,bu ne ya.
Ne istiyorlar bu hayvanlardan.
2-3 yıl önce de bizim burada görmüştüm,kediyi boğup öldürmüşler.
Boş bir arsada buldum.
Bir kerede sokakta bir araba ezmişti.Kedi can çekişiyordu,pencereden görüp yardım etmek için yanına koştum ama yetişemedim,yanına gittiğimde çoktan ölmüştü.

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Elbetteki serbest kalıcak. Hapis İnsan olanlara uygulanan bir ceza ve o şey insan değil.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Burada konu açmak yerine Twitter'da bir hashtag oluşturup gerekli adaletin sağlanması için mücadele ediniz. Hayvan hakları YouTube'da da suistimal edilemkte.

Twitter gibi bir platforma sadece porçayın sorularına cevap vermek için giriyorum yani pek aram yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

birisi kulağını keser,birisi zehirli et yedirerek zehirler,birisi yakar,bu ne ya.
Ne istiyorlar bu hayvanlardan.
2-3 yıl önce de bizim burada görmüştüm,kediyi boğup öldürmüşler.
Boş bir arsada buldum.
Bir kerede sokakta bir araba ezmişti.Kedi can çekişiyordu,pencereden görüp yardım etmek için yanına koştum ama yetişemedim,yanına gittiğimde çoktan ölmüştü.
Kedi beslemek istiyorum barınaktan alıp ama babamın arkadaşından alıcağız kendi evime çıkarsam en az 2 kedi besliyeceğim.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Gerekirse, yüksek mevkilere şikâyette bulunabilirsiniz. Çok daha etkili olacağını belirtmek isterim. Çünkü burada konu açarak, bir hayvanın daha şiddet görmesine zaman kazandırmaktan başka bir şey yapmıyoruz.

İyi günler.

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
Sahipsiz hayvanlar yasal olarak bir eşyadan farksız. Sahipsiz bir eşyaya zarar verdiğinizde ne ceza alacaksanız (ki hiçbir ceza almazsınız) sahipsiz bir hayvana zarar verirseniz de aynı cezayı alırsınız.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Gerekirse, yüksek mevkilere şikâyette bulunabilirsiniz. Çok daha etkili olacağını belirtmek isterim. Çünkü burada konu açarak, bir hayvanın daha şiddet görmesine zaman kazandırmaktan başka bir şey yapmıyoruz.

İyi günler.
Napayım aga napayım sokağa çıkıp hayvana şiddet ederseniz sizi ....... diyeyim hayvana şiddet edenleri tespit edip çıplak üstlerine mi koşayım? Yaşım küçük bunlara ailem izin vermiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sahipsiz hayvanlar yasal olarak bir eşyadan farksız. Sahipsiz bir eşyaya zarar verdiğinizde ne ceza alacaksanız (ki hiçbir ceza almazsınız) sahipsiz bir hayvana zarar verirseniz de aynı cezayı alırsınız.
İşte türkiyenin böyle bir eksiği var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,085
Üyeler
162,770
Son üye
atakanuyssal
Top Bottom