Neler Yeni

Bir İnsan Neden Türkçe Rap Dinler ki?

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Furkan Turhan
Yıllardır rap müzik çatısı altındayım, piyasada henüz adımı duyuramamış olsam bile şunu her zaman söylemişimdir. Zevkinize hitap etmeyen müzik tarzlarını aşağılamak yerine ortaya konulan kaliteli bir iş olduğunda tebrik etmek gerektiğini düşünüyorum. Her ne kadar rap müzik icra etsem bile bir sürü müzik tarzından besleniyorum ve dinliyorum. Ucu çok açık bir konu aslında dinleyip dinlememek size kalmış. Fakat insanların tercihlerine, müzik zevkine saygılı bir şekilde eleştirel yaklaşıldığında boynum kıldan incedir. Her müzik tarzının bir alıcısı vardır hepsi farklı kitlelere hitap eder. Şu anda ülkemizde yükselişte olan rap müzik bu yükselişi çoktan hak etti. Tabii ki popülerleşen her şeyin yozlaştığı gibi bu olay rap müziğe de oldu.

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Neden dinlemesin?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Rap sokaktır, rap rezidans değildir .
Rap hayattır, salt aşk değildir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Bir insan neden boş yaparki?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,583
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
çünkü kulağıma güzel geliyor benim için zevkli ?

Eeprom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emre
Yetkili arkadaşların ilgilenmesi gereken bir konu, bu tarz başlıklar açılmaya devam edilirse önü alınamaz bir durum olur. Herkesin dinlediği şey kendisini enterese eder, kimisi arabesk seviyorsa onu alt sınıfta veya blues dinliyorsa onu erotizm ile bağdaştıramazsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,730
Üyeler
165,580
Son üye
FeaRMe
Top Bottom