Bir İnsan Neden Türkçe Rap Dinler ki?

Bu yüzden hocam

Zevkleri baya kötüymüş.
Şu an bayağı bayağı boş yapıyorsunuz. Forumda bu tarz insanlar görmek istemiyorum. Sizi de raporluyorum kısa süre içerisinde ban yemeniz dileğiyle.

Şu an bayağı bayağı boş yapıyorsunuz. Forumda bu tarz insanlar görmek istemiyorum. Sizi de raporluyorum kısa süre içerisinde ban yemeniz dileğiyle.
Kural 1- Profil fotoğrafı porçay olan birini takma
Kural 2- İlk kurala uy
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşımınız amacı bu forumda boş yaparak reaksiyon kasmak
Atmayın o zaman :D

Bunlar bitmez ama rap dinlediğim için zevklerim kötü oluyorsa bana bunu diyen insanın ne dinlediğimi merak ediyorum

Arkadaşlar bu saçma (bana göre) müzik türünden ne anlıyorsunuz?
git kelime dağarcığını geliştir sonra gel türkçe rape saçma diyen biri şehinşah dinleyip şarkının yarısını anlamayan kitleden (bence)

Kural 1- Profil fotoğrafı porçay olan birini takma
Kural 2- İlk kurala uy
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Atmayın o zaman :D
Kural 1- katılalı daha 6 gün olmuş üyeleri takma.
Kural 2- İnsanların fikirlerine saygı duymayan insanları raporla ve ban yiyişini zevkle izle.
Kural 3- ilk iki kurala uy.

"o7 #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay"
😅😂😂

"o7 #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay"
😅😂😂
Sen Enes abini izlemeye devam et canım.

Sen ne
😅😂😂
dinliyorsun

Geri