Glorfindel
80+
- Reaksiyon skoru
- 250
- Konu Sahibi Konu Sahibi
f5Sana göre kalsın ama içinde.
f5Sana göre kalsın ama içinde.
Şu an bayağı bayağı boş yapıyorsunuz. Forumda bu tarz insanlar görmek istemiyorum. Sizi de raporluyorum kısa süre içerisinde ban yemeniz dileğiyle.Zevkleri baya kötüymüş.
Arkadaşımınız amacı bu forumda boş yaparak reaksiyon kasmakArkadaşlar bu saçma (bana göre) müzik türünden ne anlıyorsunuz?
Kural 1- Profil fotoğrafı porçay olan birini takmaŞu an bayağı bayağı boş yapıyorsunuz. Forumda bu tarz insanlar görmek istemiyorum. Sizi de raporluyorum kısa süre içerisinde ban yemeniz dileğiyle.
Atmayın o zamanArkadaşımınız amacı bu forumda boş yaparak reaksiyon kasmak
Bunlar bitmez ama rap dinlediğim için zevklerim kötü oluyorsa bana bunu diyen insanın ne dinlediğimi merak ediyorumŞu an bayağı bayağı boş yapıyorsunuz. Forumda bu tarz insanlar görmek istemiyorum. Sizi de raporluyorum kısa süre içerisinde ban yemeniz dileğiyle.
git kelime dağarcığını geliştir sonra gel türkçe rape saçma diyen biri şehinşah dinleyip şarkının yarısını anlamayan kitleden (bence)Arkadaşlar bu saçma (bana göre) müzik türünden ne anlıyorsunuz?
Kural 1- katılalı daha 6 gün olmuş üyeleri takma.Kural 1- Profil fotoğrafı porçay olan birini takma
Kural 2- İlk kurala uy
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Atmayın o zaman![]()
ama hocam yaz yağmurum kitle gelmesingit kelime dağarcığını geliştir sonra gel türkçe rape saçma diyen biri şehinşah dinleyip şarkının yarısını anlamayan kitleden (bence)
Sen Enes abini izlemeye devam et canım."o7 #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay"
![]()
dinliyorsun"o7 #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay #FreePorcay"
![]()