Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
Yöneticinin ile görüş.Sizce ne yapmalıyım başına daha önce böyle bir olay gelmiş olan varsa fikirlerinizi bekliyorum.
Yöneticinin ile görüş.Sizce ne yapmalıyım başına daha önce böyle bir olay gelmiş olan varsa fikirlerinizi bekliyorum.
Şikayet aç kardeşim. Ben şimdi içerde kalan 4 günlük yevmiyemi isteyeceğim. Paranın miktarı önemli değil 300-400tl para yapar. Ama benim vaktim harcanmış orada bir emek çekmişim. İşe girerken bana söylenen vaatlerin hiç birisini göremedim. Gidip konuşacağım ilişkimi tamamen keseceğim sonra da anonim şikayet açacağım bu firma sigortasız eleman çalıştırıyor diye.Bende geçen bı yerde işe girdim işkur a başvuracam sana dedi ama dedi senin iskurdan gelen maasinla 2 kisinin ucretini de ödeyeceğiz dedi nasil yani dedim 1500 TL falan veririz anca dedi şakamı dedim 26 gün çalışıp 1500 TL paramı alacam cidden diyince beğenmiyorsan çık dışarda senin gibi tonlarca aç var dedi bende beğenmiyorsan dedim 2000 ben verim sen bana çalış 26 gün dedim çıktım gittim. Sonra gençler iş beğenmiyor
Şikayet açtım da denetlemeye gidince sigortasız olanları depoya saklıyorlar mis bakalım ne olacak depo detayinida yazdmŞikayet aç kardeşim. Ben şimdi içerde kalan 4 günlük yevmiyemi isteyeceğim. Paranın miktarı önemli değil 300-400tl para yapar. Ama benim vaktim harcanmış orada bir emek çekmişim. İşe girerken bana söylenen vaatlerin hiç birisini göremedim. Gidip konuşacağım ilişkimi tamamen keseceğim sonra da anonim şikayet açacağım bu firma sigortasız eleman çalıştırıyor diye.
Yoo benim işlerimi yapan muhasebeci bir kız var benden 1 hafta önce işe başlamış oda ofiste sigortasız çalışıyor.Şikayet açtım da denetlemeye gidince sigortasız olanları depoya saklıyorlar mis bakalım ne olacak depo detayinida yazdm
Yok denetleme gelince depoya indiriyorlar misYoo benim işlerimi yapan muhasebeci bir kız var benden 1 hafta önce işe başlamış oda ofiste sigortasız çalışıyor.
Bilmiyorum ya belki de alacağımı alırım arkama bakmam bir daha.Yok denetleme gelince depoya indiriyorlar mis