Neler Yeni

Bir İşe Girdim Sigortasız Çalıştırıyorlar

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Bende geçen bı yerde işe girdim işkur a başvuracam sana dedi ama dedi senin iskurdan gelen maasinla 2 kisinin ucretini de ödeyeceğiz dedi nasil yani dedim 1500 tl falan veririz anca dedi şakamı dedim 26 gün çalışıp 1500 tl paramı alacam cidden diyince beğenmiyorsan çık dışarda senin gibi tonlarca aç var dedi bende beğenmiyorsan dedim 2000 ben verim sen bana çalış 26 gün dedim çıktım gittim. Sonra gençler iş beğenmiyor

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Bende geçen bı yerde işe girdim işkur a başvuracam sana dedi ama dedi senin iskurdan gelen maasinla 2 kisinin ucretini de ödeyeceğiz dedi nasil yani dedim 1500 TL falan veririz anca dedi şakamı dedim 26 gün çalışıp 1500 TL paramı alacam cidden diyince beğenmiyorsan çık dışarda senin gibi tonlarca aç var dedi bende beğenmiyorsan dedim 2000 ben verim sen bana çalış 26 gün dedim çıktım gittim. Sonra gençler iş beğenmiyor
Şikayet aç kardeşim. Ben şimdi içerde kalan 4 günlük yevmiyemi isteyeceğim. Paranın miktarı önemli değil 300-400tl para yapar. Ama benim vaktim harcanmış orada bir emek çekmişim. İşe girerken bana söylenen vaatlerin hiç birisini göremedim. Gidip konuşacağım ilişkimi tamamen keseceğim sonra da anonim şikayet açacağım bu firma sigortasız eleman çalıştırıyor diye.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Şikayet aç kardeşim. Ben şimdi içerde kalan 4 günlük yevmiyemi isteyeceğim. Paranın miktarı önemli değil 300-400tl para yapar. Ama benim vaktim harcanmış orada bir emek çekmişim. İşe girerken bana söylenen vaatlerin hiç birisini göremedim. Gidip konuşacağım ilişkimi tamamen keseceğim sonra da anonim şikayet açacağım bu firma sigortasız eleman çalıştırıyor diye.
Şikayet açtım da denetlemeye gidince sigortasız olanları depoya saklıyorlar mis bakalım ne olacak depo detayinida yazdm

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Şikayet açtım da denetlemeye gidince sigortasız olanları depoya saklıyorlar mis bakalım ne olacak depo detayinida yazdm
Yoo benim işlerimi yapan muhasebeci bir kız var benden 1 hafta önce işe başlamış oda ofiste sigortasız çalışıyor.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,393