Neler Yeni

Bir kaç ay önceki ethereum tahminim tuttu

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Herkese selamlar, bundan bir kaç ay önce ethereum henüz 10000 TL iken bir anda çok yükselecek ve yaz aylarına doğru çok ciddi bir düşüş yaşayacak demiştim, ve dediklerim oldu, uzun bir izleme yaptım ve ethereum önümüzdeki 1 ay içerisinde durgun olacak sonra birden yükselme olacak, ethereum yapacaksanız şuan yapabilirsiniz. Şimdiden rica ederim.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Herkese selamlar, bundan bir kaç ay önce ethereum henüz 10000 TL iken bir anda çok yükselecek ve yaz aylarına doğru çok ciddi bir düşüş yaşayacak demiştim, ve dediklerim oldu, uzun bir izleme yaptım ve ethereum önümüzdeki 1 ay içerisinde durgun olacak sonra birden yükselme olacak, ethereum yapacaksanız şuan yapabilirsiniz. Şimdiden rica ederim.
Yatırım tavsiyesi yani? :D
Zarar edersem senden isterim bak.

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Herkese selamlar, bundan bir kaç ay önce ethereum henüz 10000 TL iken bir anda çok yükselecek ve yaz aylarına doğru çok ciddi bir düşüş yaşayacak demiştim, ve dediklerim oldu, uzun bir izleme yaptım ve ethereum önümüzdeki 1 ay içerisinde durgun olacak sonra birden yükselme olacak, ethereum yapacaksanız şuan yapabilirsiniz. Şimdiden rica ederim
Bravo. Sen kahin misin?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
Ne yapalımki tuttuysa kral

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bir analiz olmadan konuşmak mantıksız olacaktır. YTD
Ekran Alıntısı.PNG

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,947