Neler Yeni

Bir kadın olsanız ya da kadınsanız eşiniz ile evlenmek maddi ne ararsınız?

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,449
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Evi arabası bikaç tanede dükkanı olmazsa vermem. Gönlümü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi şöyle bi durum var. Erkek halimle söliyim. Ben sevip evleneceğim şahsı otobüse ve metroya bindirmek istemem.

Bu gözler o kadar terbiyesiz pis insanlar gördü ki metroda otobüste. Kavga çıkmaması olası değil. Erkeğin mutlaka arabası olmalı bence. Ucuzda olsa olsun farketmez.

Son düzenleme:

1905

80+ Silver
düzenli bi maaşı olsun asgari ücretten biraz fazla olsun yeterli. varsa bi ev veya birikimi güzel olur.

Ev konusunu sorardım.
Allah ile arası nasıl onu sorardım.
Ne zamandır çalışıyor ( yıl olarak ) onu sorardım.
Bana sahip çıkabilir mi onu sorardım.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,982
İsim
göksel yurtcan
evi olmasına dikkat etmeceğil kesin 2+1 ev olmuş 10mn icrası kumarı vs. olmamasına dikkat ederdim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
26 yaşındayım kendi işimiz var ailecek çalışıyoruz 3 yabancı var kendimiz çalışıyoruz ki maaliyeti gideri düşürelim sabahtan akşama kadar hiç durmadan çalışıyoruz ki bir şeye sahip olabilmek için günümuz tr şartlarında geçinmek acayip Zor kendi evimi almadan evlenmem diğer abilerim de aynı şekilde önce ev almak için yirtindi çok şükür aldılar yirtiniyoruz valla yapacak bir şey yok Allah'ın izniyle 1/2 seneye kadar almış olacağım kendime ev olduktan sonra bir şekilde geçim oluyor kira ödemek çok zor Allah kira ödeyen durumu zor olanlara yardım etsin evlilik masrafları düğün takılar derken çok çetin bir süreç oluyor hele ki bizim gibi 5 erkek kardeş varsa vay onların haline 😁 kısacası bir an önce yaşıniz kaç olursa olsun bir şekilde birikim yapın naçizane tavsiyem bu olsun.

Berkarda

80+ Silver
Lafın gelişi o kankam kızlar genelde kendi aralarında yapışık oluyor baya.
ne biliyim tr de her 5 saniyede bir bu tarz konular açıldığı için ona arkadaş ortamı ve arkadaş ilişkisi denir senin dediğinle çok fark var o zaman trde %70 lezbiyen :ROFLMAO:

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
crayzboy
Kadın olsam erkekte Benim maaşım kadar maaşı olması ve beni sevmesi bence bu ikisi yeterli kurbağa prensi isteyince prens gelmiyor sonuçta

melopit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Osman
Düzgün bir tatile gidebilecek ve aman onu alma aman bunu alma demeyecek kadar durumun normal olması yeterlidir extrem birşeye gerek yok.

Top Bottom