Neler Yeni

Bir kiza karsi boyle davranmam iyi birseymi

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ahmet köklü
18 yasindayim kucuklugumde ilkokul ortaokulda sessiz oldugum icin cokca sorbalandim kendimi onlari doverek savunuyordun cunku konusmayi bilmiyordum anneme diyordum anne okulda su cocuk bana bunu dedi ona ne diyimcvb. Diye hic bilmiyordum annem ne derse onlari diyordum onlarda uyanik konuskan olduklarindan kucukte olsak lafi veriyordu bana. Bende sinirlenirsem ikimiz kavga ederdik :D neyse 6 yasindan 12 yasina kadar yaklasik 8 tane kiza asik olup hepsine soyledim be sessiz oldugum icin reddettiler sonrasinda bende kizlarla iletisimi kesmeye ve kendi iletisim sorunumu gizlemek icin kendimi boyle olmamin beni vizyonlu ve daha ciddi gosterecegini vb. Dusunuyordum. Oyle kendimi kandirdim. Ornegin simdilarde daha gecen yil 17 yasinda yasamistim bir kiz gelmisti yabanciydi tanimiyordu kimse okul ici konustum yanima oturdu konustuk konusurken hem mutluluk hem adrenalin hem el kol titremesi cennetten bir hediye almis gibi seviniyordum ve icimde 'belki birdaha boyle birsey yasayamayacagim boyle bir sans gelmisken elimden geldigince yuruyeyim konusayim' olarak bakmistim. Valla kizi cok tanimasam bile cok yakin durunca belki o bana sarilir diye surekli konusuyordum telefonumu aciyordum birseyler gosteriyordum o anki konusulan konu ile ilgili vb. Ama benim ana dusuncem bir insan beni neden sevdin diye dusunuyorum 12 yillik egitim hayatinda kimse be dersem diyeyim unursamadi belli basli kisiler haricinde umursamama nedeni ise onlarla okudugum sure boyunca npc gibi ders icinde bile hic konusmamamdi bana liseye gectigimde davet etmeye calusiyorlardi ,2 3 kere dediler 'arkadasin dogum gunu var sebde gel vb. Suraya gidicez gelsene vb. Diyorlardi. Ama ben onlardan daha olgun davranmak istedigim icin hicbiri ile konusmadim nedense simdide daha jotu duruma dustum ama hayatim gencligimin bu zanana kadar olan kismi internette discordda instagramda gecti

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,828
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Bir insan evladı tr' ye çevirebilir mi? 🤣🤣🤣
Şakayı geçersek nokta kullanmadan yazınca metin karışıyor. Acilen nokta kullanmayı öğrenmelisin.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Kıza nasıl davrandığını anlayamadım. Zaten bunun bilincindeysen ,yanlış anlamadıysam öyle söylüyorsun, olgun şekilde davranman gerektiğini biliyorsun demek.

Kıza şu an nasıl davranıyorsun ki? Çocukken yaptığın davranışları hâlâ bu yaşında gösteriyor musun?

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,828
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Ciddi tavır sergileyim derken ilgisiz görüntüsü vermişsin. O yüzden de başına bunlar gelmiş. İnsanlarla ilgilenmeyip onlardan sevgi ve arkadaşlık bekliyorsun . Bu sorunun da ufakta farkındasın. Kendini degistir . İnsanlarla ve düşünceleriyle ilgiliymis gibi davran veya öyle ol.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ahmet köklü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir insan evladı tr' ye çevirebilir mi? 🤣🤣🤣
Şakayı geçersek nokta kullanmadan yazınca metin karışıyor. Acilen nokta kullanmayı öğrenmelisin.
Noktalama isaretlerini nasil bileyimki tamam hatalar var ama noktalama isaretlerini kusursuz bir bicimde bilememki noktali virgul virgul nokta her yerde nasil kullanayim akademik tez yazmiyorum

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,828
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Noktalama isaretlerini nasil bileyimki tamam hatalar var ama noktalama isaretlerini kusursuz bir bicimde bilememki noktali virgul virgul nokta her yerde nasil kullanayim akademik tez yazmiyorum
Cumle sonlarına nokta koysan yeterdi...

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ahmet köklü
Kıza nasıl davrandığını anlayamadım. Zaten bunun bilincindeysen ,yanlış anlamadıysam öyle söylüyorsun, olgun şekilde davranman gerektiğini biliyorsun demek.

Kıza şu an nasıl davranıyorsun ki? Çocukken yaptığın davranışları hâlâ bu yaşında gösteriyor musun?
Davranamiyorum diyim yani millet rahat rahat arkadas olarak konusur ben bir kiza romantik ve bazik yaklasip beni ciddi biri olarak gorup oyle davransin o sekilde belki vasarili olurum gozunde bakiyorum ancak yaklasik 4 yillik lise hayatinda bu dedigim konusma olayi 3 4 defa oldu geri kalan zamanda sadece sinifta oturdum ve oyun oynadim sanki 1 yilda 4 yil gecmis gibi hissediyorum hala kendimi 14 yasindaki halim gibi goruyorum. O yasimda ne yasadiysam simdide onlari yasadim. Sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

Davranamiyorum diyim yani millet rahat rahat arkadas olarak konusur ben bir kiza romantik ve bazik yaklasip beni ciddi biri olarak gorup oyle davransin o sekilde belki vasarili olurum gozunde bakiyorum ancak yaklasik 4 yillik lise hayatinda bu dedigim konusma olayi 3 4 defa oldu geri kalan zamanda sadece sinifta oturdum ve oyun oynadim sanki 1 yilda 4 yil gecmis gibi hissediyorum hala kendimi 14 yasindaki halim gibi goruyorum. O yasimda ne yasadiysam simdide onlari yasadim. Sadece
Ornegin bir kizla konustum bana guldu misal evde o kiz aklima takilir onunla belli basli zaman araliginda ayni yataga yattigimizi romantizm vb. Vb. Hayal ederim. Yani benim durum bu ama eskiden daha kotuydum simdiki halim en iyisi... Eskiden diaari cikinca psikolojim bozulurdu. Mutlu oldum diye haram birseymi yaptim diye dusunurdum mutlu olmak haram gibi gelirdi psikolojim o kadar karisikti. Cunku 14 13 yasinda hem siyasete hem dine hem tarihe vb. Bakardim ara sirada olsa. Kafam karman curman olmustu

Ornegin bir kizla konustum bana guldu misal evde o kiz aklima takilir onunla belli basli zaman araliginda ayni yataga yattigimizi romantizm vb. Vb. Hayal ederim. Yani benim durum bu ama eskiden daha kotuydum simdiki halim en iyisi... Eskiden diaari cikinca psikolojim bozulurdu. Mutlu oldum diye haram birseymi yaptim diye dusunurdum mutlu olmak haram gibi gelirdi psikolojim o kadar karisikti. Cunku 14 13 yasinda hem siyasete hem dine hem tarihe vb. Bakardim ara sirada olsa. Kafam karman curman olmustu
2 yil ilac tadevisi aldim gece gunduz uyuyamadigim oldu kimi zaman anksiyetem vardi. Anlattim zaten asosyal oldugum icin boyle oldum

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
Asil
Çok kasıyosun, nasılsan öyle davran. Bu hale gelme sebebinde zaten bu kadar kasmam. İnsanlarda ciddi, olgun bir kişi izlenimi bırakmak için sınıftan bile çıkmamışsın ancak böyle yaparak ciddi birisi olduğun düşüncesine kimse kapılmamıştır bence. Seni doğum gününe çağırdıklarında sen gitmeyince bu Ahmet ne kadar olgun birisi gelmedi mi diyecekler? Konuşabildiğin kadar konuş ancak kendin olup konuş. Benim böyle olduğumu düşünsünler, yok benimle iyi arkadaş olsunlar falan deme. Zaten kendin olursan ve ne kadar kişiyle konuşursan elbet en sonunda kendi kafana göre birisini bulursun.

Clayz

80+ Silver
18 yasindayim kucuklugumde ilkokul ortaokulda sessiz oldugum icin cokca sorbalandim kendimi onlari doverek savunuyordun cunku konusmayi bilmiyordum anneme diyordum anne okulda su cocuk bana bunu dedi ona ne diyimcvb. Diye hic bilmiyordum annem ne derse onlari diyordum onlarda uyanik konuskan olduklarindan kucukte olsak lafi veriyordu bana. Bende sinirlenirsem ikimiz kavga ederdik :D neyse 6 yasindan 12 yasina kadar yaklasik 8 tane kiza asik olup hepsine soyledim be sessiz oldugum icin reddettiler sonrasinda bende kizlarla iletisimi kesmeye ve kendi iletisim sorunumu gizlemek icin kendimi boyle olmamin beni vizyonlu ve daha ciddi gosterecegini vb. Dusunuyordum. Oyle kendimi kandirdim. Ornegin simdilarde daha gecen yil 17 yasinda yasamistim bir kiz gelmisti yabanciydi tanimiyordu kimse okul ici konustum yanima oturdu konustuk konusurken hem mutluluk hem adrenalin hem el kol titremesi cennetten bir hediye almis gibi seviniyordum ve icimde 'belki birdaha boyle birsey yasayamayacagim boyle bir sans gelmisken elimden geldigince yuruyeyim konusayim' olarak bakmistim. Valla kizi cok tanimasam bile cok yakin durunca belki o bana sarilir diye surekli konusuyordum telefonumu aciyordum birseyler gosteriyordum o anki konusulan konu ile ilgili vb. Ama benim ana dusuncem bir insan beni neden sevdin diye dusunuyorum 12 yillik egitim hayatinda kimse be dersem diyeyim unursamadi belli basli kisiler haricinde umursamama nedeni ise onlarla okudugum sure boyunca npc gibi ders icinde bile hic konusmamamdi bana liseye gectigimde davet etmeye calusiyorlardi ,2 3 kere dediler 'arkadasin dogum gunu var sebde gel vb. Suraya gidicez gelsene vb. Diyorlardi. Ama ben onlardan daha olgun davranmak istedigim icin hicbiri ile konusmadim nedense simdide daha jotu duruma dustum ama hayatim gencligimin bu zanana kadar olan kismi internette discordda instagramda gecti
şu video yeterli

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
...
Geçmişe çare yok. İleriye bakın ve yaptığınız bu hataları tekrar yapmazsınız.
i bana liseye gectigimde davet etmeye calusiyorlardi ,2 3 kere dediler 'arkadasin dogum gunu var sebde gel vb. Suraya gidicez gelsene vb. Diyorlardi. Ama ben onlardan daha olgun davranmak istedigim icin hicbiri ile konusmadim
Bundan bahsediyorum. Bu gerçekten saçmalık. Bu davranışınız sadece dizi/filmlerde olgunluktur. Yoksa soğuk davranmak ne havalılık göstergesi ne olgunluk göstergesi.
beni neden sevdin diye dusunuyorum
Yani, insanlara soğukluk yaptığınız için bu düşünceye sahip olmanızı anlayabiliyorum ama hala geç değil. Birazcık daha açılıp kendinizi düzeltirseniz. Kendinizi en azından şu anki halinizden daha iyi bir hale getirirseniz bu düşünceyi aklınızdan çıkarın. Yaşınız daha 30'ları bulmadıysa olgun davranmaya pek gerek yok. Yerine göre olgun davransanız yeter.
Bir kızı beğendiyseniz de birazcık flört edin yeter. Beğenmezse beğenmez bunda sorun yok. Arkadaş kalmak istiyorsanız da arkadaş kalın. Kendinizi fazla kasmayın. Gereksiz şeylere de kafanızı yormamanızı tavsiye ederim. Bir de kafanızın birazcık düzelmesi için şunları önerebilirim: Sosyal medyada kızlı, erkekli videolara pek bakmayın. Yani sürekli ilişki hakkında yazılmış videolar. Dans eden kızlar falan. Bir süre kafanız dinlensin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,480
Üyeler
169,302
Son üye
erayg
Top Bottom