Borsa ve coinleri ogrenip bunlara yatirim yapabilirsin1500TL den fazla param mevcut bunu arttırmak istiyorum bilgisayar alıcağım vpler yakın zamanda artacakmış acaba vp kodu alıp arttıktan sonra satsam mı diyorum?
Özelden desen ?BİR MİKTAR PARAM VAR NE YAPMALIYIM?
Bi'şey diycem ama; yatırım tavsiyesi olmaz...
Çok bilgim yok kaybederim diye korkuyorum ayrıca vp fiyatları artacak 200 TL kar çıkarsam bile yeter.Borsa ve coinleri ogrenip bunlara yatirim yapabilirsin
Kur korumalıya atÖzelden desen ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok bilgim yok kaybederim diye korkuyorum ayrıca vp fiyatları artacak 200 TL kar çıkarsam bile yeter.
Banka da mı?Kur korumalıya at
Nereden yatırabilirim?VP kodlarının elinde patlama olasılığı var bence. Hem kazansan bile çok kazanacağını düşünmüyorum. Altcoin yatırımları belki... Yani o işlerden anlayan birisi asla değilim ancak 1500TL'nin 3/2'sini oraya yatırabilirsin veya kendin yaparım diyorsan hepsini de koyabilirsin. (ytd)
Ya oğlum yatırım tavsiyesi vermek suçtur diye uydurmuş birisi, herkes (YTD) yazıyor çoluk çocuk gibi. Eğer para karşılında yapıyorsan ve yatırım danışmanı değilsen suç.BİR MİKTAR PARAM VAR NE YAPMALIYIM?
Bi'şey diycem ama; yatırım tavsiyesi olmaz...
Başkasından değil zaten vatan game gibi sitelerden alacağım.Para kazanan insan diğerlerinden farklı bir şey yaptığı için kazanır.Burada akıl sorarsan olmaz.Benim bildiği ve kullandığım bir yöntem varsa bunu gelip söylemem kimseye.
VP falan alma.Gider alırsın kod çalışmaz sattığın adama uğraşılmaz onunla.Ayrıca vp alacak olsam kredi kartımla evde alır geçerim neden uğraşayım ki başkasından almaya?
Borsadan falan anlamıyorsan zaten başkasının aklıyla girme derim.Elindekini de kaptırma.
Cok bilgin olmadigi icin diyom zaten ogrenip oyle basla diye youtube da vs birsuru video var rahat ogrenebilirsin oralardanÖzelden desen ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok bilgim yok kaybederim diye korkuyorum ayrıca vp fiyatları artacak 200 TL kar çıkarsam bile yeter.