Neler Yeni

Yardım BİR MİKTAR PARAM VAR NE YAPMALIYIM?

Musa Dinç

80+ Bronze
1500TL den fazla param mevcut bunu arttırmak istiyorum bilgisayar alıcağım vpler yakın zamanda artacakmış acaba vp kodu alıp arttıktan sonra satsam mı diyorum?

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
VP kodlarının elinde patlama olasılığı var bence. Hem kazansan bile çok kazanacağını düşünmüyorum. Altcoin yatırımları belki... Yani o işlerden anlayan birisi asla değilim ancak 1500TL'nin 3/2'sini oraya yatırabilirsin veya kendin yaparım diyorsan hepsini de koyabilirsin. (ytd)

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
amazon dropshıppıng araştır veya yazılım kursları alıp büyük paralar kazanabilirsin 1 yıl boyunca günde 2 saat çalışırsan

Musa Dinç

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,711
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Özelden desen ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok bilgim yok kaybederim diye korkuyorum ayrıca vp fiyatları artacak 200 TL kar çıkarsam bile yeter.
Kur korumalıya at 😅

Musa Dinç

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kur korumalıya at 😅
Banka da mı?

VP kodlarının elinde patlama olasılığı var bence. Hem kazansan bile çok kazanacağını düşünmüyorum. Altcoin yatırımları belki... Yani o işlerden anlayan birisi asla değilim ancak 1500TL'nin 3/2'sini oraya yatırabilirsin veya kendin yaparım diyorsan hepsini de koyabilirsin. (ytd)
Nereden yatırabilirim?

Ratorest

80+ Silver
Borsa ve coinlerle onun haricinde al sat yapabilirsin belki ama bütçe az

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,155
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

BİR MİKTAR PARAM VAR NE YAPMALIYIM?​

Bi'şey diycem ama; yatırım tavsiyesi olmaz...​

Ya oğlum yatırım tavsiyesi vermek suçtur diye uydurmuş birisi, herkes (YTD) yazıyor çoluk çocuk gibi. Eğer para karşılında yapıyorsan ve yatırım danışmanı değilsen suç.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Para kazanan insan diğerlerinden farklı bir şey yaptığı için kazanır.Burada akıl sorarsan olmaz.Benim bildiği ve kullandığım bir yöntem varsa bunu gelip söylemem kimseye.

VP falan alma.Gider alırsın kod çalışmaz sattığın adama uğraşılmaz onunla.Ayrıca vp alacak olsam kredi kartımla evde alır geçerim neden uğraşayım ki başkasından almaya?

Borsadan falan anlamıyorsan zaten başkasının aklıyla girme derim.Elindekini de kaptırma.

Musa Dinç

80+ Bronze
Para kazanan insan diğerlerinden farklı bir şey yaptığı için kazanır.Burada akıl sorarsan olmaz.Benim bildiği ve kullandığım bir yöntem varsa bunu gelip söylemem kimseye.

VP falan alma.Gider alırsın kod çalışmaz sattığın adama uğraşılmaz onunla.Ayrıca vp alacak olsam kredi kartımla evde alır geçerim neden uğraşayım ki başkasından almaya?

Borsadan falan anlamıyorsan zaten başkasının aklıyla girme derim.Elindekini de kaptırma.
Başkasından değil zaten vatan game gibi sitelerden alacağım.

Caelius

80+ Silver
Özelden desen ?

Çok bilgim yok kaybederim diye korkuyorum ayrıca vp fiyatları artacak 200 TL kar çıkarsam bile yeter.
Cok bilgin olmadigi icin diyom zaten ogrenip oyle basla diye youtube da vs birsuru video var rahat ogrenebilirsin oralardan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,338
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom