Neler Yeni

Bir mouse hediye geldi ama marka model yazmıyor?

~helloworld

80+ Bronze
bu ürünün yazılımını bırak üreticisini bile bulamazsın :D baktım biraz

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Sahuraka
Suan elime para gecti scyrox v8 alayim mi? Bu mouse gibi 8k hz de donmalar yasatir mi sistemim 3060ti r5 5600 32 gb ram

~helloworld

80+ Bronze
Ben olsam ona 3k bayilmazdim

~helloworld

80+ Bronze

~helloworld

80+ Bronze
kanka baktın mı?
Evet hocam yazmayı unutmuşum dün scyrox ve mchose markalarinin 8k urunleri hariç uygun fiyata 8k ürün yok gloriousun var 4k/8k ürünü ben demiştim shape den dolayı elime iyi oturduğu için ben glorious alirdim sizin icin alternatif yok sanirim alacak baska bisey yoksa alinir ,yok da zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Sahuraka
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Evet hocam yazmayı unutmuşum dün scyrox ve mchose markalarinin 8k urunleri hariç uygun fiyata 8k ürün yok gloriousun var 4k/8k ürünü ben demiştim shape den dolayı elime iyi oturduğu için ben glorious alirdim sizin icin alternatif yok sanirim alacak baska bisey yoksa alinir ,yok da zaten
eyw öneririm demiştiniz o yüzden soruyorum birde sana bir sorundan bahsedicem. Ben fivem e giriyorum fivemdeki konuşma sesleri discordda arkadaşlarıma sekiyor o sorunu nasıl düzelticem bilgin var mı ?

~helloworld

80+ Bronze
eyw öneririm demiştiniz o yüzden soruyorum birde sana bir sorundan bahsedicem. Ben fivem e giriyorum fivemdeki konuşma sesleri discordda arkadaşlarıma sekiyor o sorunu nasıl düzelticem bilgin var mı ?
hocam fivem nedir bilmiyorum discord ile ilgili bir sorun yaşıyorsanız belki yardımcı olabilirim. Sesim sekiyor derken sesiniz yankılanıyor mu? İki uygulamadan mikrofon açıktır

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Tuğra Yıldız
kullandigin kulakliktan dolayi o.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,243
Üyeler
172,477
Son üye
minnos
Top Bottom