Neler Yeni

Bir Ortamda Kendinizi Nasıl Sevdirirsiniz

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
Bir ortama girince kendinizi nasıl sevdirirsiniz.Bir ortama girdiği gibi ortamın vazgeçilmezi olan tipler ne yapıyor?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,034
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

Berkarda

80+ Silver
fazla cıvık olma fazla ciddi olma takıl kafana göre
Mesaj otomatik birleştirildi:

ortam derken arkadaş mı ortamından bahsediyorsunuz eğer paran varsa paran içinde severler bi kız geldi kulağıma ve duvaraa ittirdi biraz yani selam yakışıklı dedi arkadaş olmak istermisin dedi bende kulağına dedim ki yürü git küfür benim agalar var senin gibi kötü kelime ile uğraşamam dedim

yakışıklı değilim ve asla kendime zenginim diyemem sadece tr şartlarına göre çok iyiyim

Son düzenleme:

Bura.K

80+ Silver
Bir ortama girince kendinizi nasıl sevdirirsiniz.Bir ortama girdiği gibi ortamın vazgeçilmezi olan tipler ne yapıyor?
Ben girdiğim ortama bürünüyorum. Bukalemun gibiyim diyebiliriz. Genelde ortamdaki arkadaşlarım beni tam kafa dengi buluyorlar. Gereksiz kafa ütülemiyorum. Ayrıca espri yeteceğim biraz iyidir (ilk defa kendimi övüyorum hayatımda).

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
beratcankaya58
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ortam derken arkadaş mı ortamından bahsediyorsunuz eğer paran varsa paran içinde severler bi kız geldi kulağıma ve duvaraa ittirdi biraz yani selam yakışıklı dedi arkadaş olmak istermisin dedi bende kulağına dedim ki yürü git küfür benim agalar var senin gibi kötü kelime ile uğraşamam dedim

yakışıklı değilim ve asla kendime zenginim diyemem sadece tr şartlarına göre çok iyiyim
Tipini merak ettim

Ben girdiğim ortama bürünüyorum. Bukalemun gibiyim diyebiliriz. Genelde ortamdaki arkadaşlarım beni tam kafa dengi buluyorlar. Gereksiz kafa ütülemiyorum. Ayrıca espri yeteceğim biraz iyidir (ilk defa kendimi övüyorum hayatımda).
Şu iyi espiri yapmanın sırrı ne ya

Berkarda

80+ Silver
Tipini merak ettim

Şu iyi espiri yapmanın sırrı ne ya
hiç tipim yok sayılır çirkinim yani ama kalbim çok güzel

bana iyi davrana ama

bana kötü davranan olursa sonu buralara kadar gelir anla ne kadar tehlikeliyim Wednesdayin erkek hali gibiyim .

@Hipermario chatgptye bu arada sorabilirsin güzel cevaplar veriyor

Ekler

• mahkeme.PNG
    mahkeme.PNG
    41.8 KB · Hit: 69
Son düzenleme:

Kara*

80+ Silver
Kızlı ortam varsa genelde ciddi olunuyor seni tanımadıkları için. Ben genelde ufak tanışma faslı yaparım, baktım baya ciddi devam ediyolar ortamı yumuşatmak adına resmilikten çıkıp sıcak davranmaya çalışırım. Numaradan bi konu üzerinde durarak onların katılmasını sağlayıp direk alıştıklarında sanki 5 yıllık arkadaşmış gibi davranıyorum, alışınca sorun olmuyor. Alışamayanlar için pek daha uğraşmıyorum tabii ki farklı algılanmasın, karı kızın yanına gidince i*ne erkek gibi ağzım yüzüm değişen huylar asla yapmam. Sadece samimi hoş olurum kişiye göre, bu yolla bile ben tanımadım kızlarla arkadaş oldum ve kafa dengi çıktı bazıları, onlarla daha samimi oldum kaşar veya iplemeyen öteki kızlarla ilgilenmedim pek. Agalar ortamıysa zaten sorun yok kızlar bu konuda sorun oluyor baya kendimi mahkemede hissediyorum bazen. :D

Aakgakxb takılmak istemiştir seninle abisi kızma bu kadar biraz daha bıraksaydın kulağını emcüklemiş olurdu.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sempatik
Sevecen
Canayakin
Konuşkan ( boş konuşmayan ama 😃 )
Güler yüzlü
İyi anlaşmasını bilen
Yerine göre davranan

Ben girdiğim ortamlarda böyle davranıyorum arkadaşlarim arasında da seviliyorum bilmiyorum öyle diyorlar yani gittiğin yerde ne kaktüs gibi olacaksın ne de gevşek hareketler yapacaksın sohbete dahil olacaksin geride kalmayacaksın en ama en önemlisi özgüvenli olacaksın özgüven burada en kilit nokta zaten gerisi geliyor 😉

bilmiyorum ki hiç sevenim olmadı
Ayıp ediyorsun kardeşim seviliyorsun sen 😉 herkesin mutlaka seveni vardır sevgiye aç insan kalbindeki en derin yarayı almış insandır o yarayı da onarıriz yeter ki değerli olduğunu hisset

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
beratcankaya58
hiç tipim yok sayılır çirkinim yani ama kalbim çok güzel

bana iyi davrana ama

bana kötü davranan olursa sonu buralara kadar gelir anla ne kadar tehlikeliyim Wednesdayin erkek hali gibiyim .

@Hipermario chatgptye bu arada sorabilirsin güzel cevaplar veriyor
Aynısı bende var ama tehlikeli değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,762
Üyeler
168,028
Son üye
ahmetbaskancan23