Neler Yeni

Bir Ortamda Kendinizi Nasıl Sevdirirsiniz

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Bir ortama girince kendinizi nasıl sevdirirsiniz.Bir ortama girdiği gibi ortamın vazgeçilmezi olan tipler ne yapıyor?
Insanlari yargılama veya yargılanmış gibi bakma karar vermeden konuşmadan önce cümlelerini iyi seç güler yüzlü ol insanlara kendini sevdir bir adım önde ol iyi gözlem yap ve sevilen şeylerden kendin üzerinden örnek ver ara sıra espri yap ve kendini bir nebzede olsa öv ve pazarla

Rulep

80+ Gold
Kendimi niye sevdireyim öyle bir çabam yok seven sever sevmeyen sevmez

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Buğra Siyah
kankam içindeki o saf sevgiyi ortaya çıkarırsan eminim taktir edilir ve sevilirsin bir de iyi bir dinleyici olmak önemli, yerinde oturup kalkmayı bilmek ve çok boş konuşmamakta önemli unsurlar

Merdonaldo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Mert
Beni severler ama ben hep ciddi dururum ortalamlarda biraz sert duruşum vardır

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
benim ortamım kesinlikle olmadı mesela işte arkadaşlarla takılıyım bi mekana gideyim vs. olmadı ama gittiğim bir ingilizce kursu var oradaki ortama espiri yaparak kendimi sevdirttim bence özellikle ders dışındada aktif bi kişiliğim olabilse arkadaşda olabiliriz ki olanda var yaşça büyük olmalarına rağmen her neyse bende artık daha daha aktif olmaya çalışırsam belki olur
bu arada üzülme kendimi nasıl sevdiririm diye ben kendimi anca max 15 kişinin olduğu yerde sevdirebildim yani sınıf ortamında 40 kişi ile o gürültüde yapabilmem imkansız yani koşullarada bağlı

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,381
İsim
Diyarhan
Öncelikle ortamın en sevilen kişisi olma düşüncesi seni ortamın yılışığı yapar. Kendine has klasmanın olmalı sıcak olduğun kadar soğukta olmalısın. Bilgili ve ilgi çekici olman yeterli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnsanları iyi analiz etmelisin zevklerine hakim olmalısın.

Top Bottom