Bir prizden çoklu enerji tüketimi

Reaksiyon skoru
23
Merhabalar.

Odamızda sadece bir adet priz çıkışı mevcut. bir priz çıkışından aşağıdaki saydığım tüketimler ağır gelir mi?

- 2 adet bilgisayar kasası ve 2 adet monitör.
- iki adet internet prizi (modem ve küçük kutu)
- vantilatör

Olası durumlarda ek olarak;

- laptop şarj aleti
- 2 telefon şarjı

elektrikden anlamam. sorun yaratacak bir durum ise başka odadan uzatma kablosu çekeceğim.

odada telefon girişi vs var mı ?

Merhabalar.

Odamızda sadece bir adet priz çıkışı mevcut. bir priz çıkışından aşağıdaki saydığım tüketimler ağır gelir mi?

- 2 adet bilgisayar kasası ve 2 adet monitör.
- iki adet internet prizi (modem ve küçük kutu)
- vantilatör

Olası durumlarda ek olarak;

- laptop şarj aleti
- 2 telefon şarjı

elektrikden anlamam. sorun yaratacak bir durum ise başka odadan uzatma kablosu çekeceğim.
Binanız çok eski değilse, kaliteli bir priz çoklayıcı aldıkdan sonra sıkıntı yapmaz hocam.

En kötü durumda yangın çıkar. Başka da bir şey olacağını sanmıyorum. İnternet kafe mi isletiyorsun? Neden herkes bilgisayarını senin odanda kullanıyor?

odada telefon girişi vs var mı ?
Var evet. içini açtım baktım prize dönüşür mü diye ama kablosu farklı geldi gözüme. son çare kapı kolonlarına saklayarak başka odadan priz çektim çok güzel oldu. Risk almak istemedim. Bu evde kışın ısıtıcı tek başına takılı halde prizi eritmiş. Risk almak istemedim.

Var evet. içini açtım baktım prize dönüşür mü diye ama kablosu farklı geldi gözüme. son çare kapı kolonlarına saklayarak başka odadan priz çektim çok güzel oldu. Risk almak istemedim. Bu evde kışın ısıtıcı tek başına takılı halde prizi eritmiş. Risk almak istemedim.
Telefon girişini prize çevirmiştik biz zamanında

Bir prize çok yüklenme yeter. Yani 1 prize 1 kasa ve monitör bağlı olsun, diğer prize de diğer kasa ve diğer monitör, diğer cihazları da bu şekilde bölüştürebilirsin. Bir bilgisayarda oyun oynanıyorsa, diğer sistem boşta veya genel kullanımda ise onun takılı olduğu prize biraz daha yüklenilebilir, ayrıca 3'lü prizlerini kalın kablolulardan al, ince kablolu olmasın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dikkat etmesen bile bir sıkıntı yaşamazsın sadece priz biraz ısınır.

Geri