Neler Yeni

Bir Şeyler Yapmak Istiyorum Ama Nasıl Başlayacağımı Bilmiyorum.

mamiosm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Muhammed Osman AKAR
1 sene önce hevesim yüzünden bilgisayar aldım ama 3-4 ay oyun için kullandım şu anda oyun vs. oynamıyorum bilgisayarı satmak için ilana koysam da henüz bir gelişme yok bende freelancer tarzı işler yapmayı düşünüyorum ama nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum az çok photo shop kullanabiliyorum. Sizce nasıl ve nereden başlamayalıyım yardımcı olabilecek biri varsa iletişime geçerse çok memnun olurum.

Omnissiah

80+ Bronze
programcılık öğren

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Burak Taha Koca
Biraz uğraşmıştım önceki sene photoshop ile ilgili. Ben hobi olarak yapıyordum fotoğraf düzenlemek falan ilgimi çekiyordu ama iş olarak bakacaksan bu sektöre gördüğüm kadarıyla çok ama çok insan var. Ayrışma noktası kendini iyi pazarlamak ve işini iyi yapmaktan geçiyor.
Bionluk vs gibi türk freelancer sitelerinde uğraştım bir şeyler tasarlamak için ve birkaç yabancı siteye de ilan koymuştum. (Freelancer,Fiverr)
Ama çoğunlukla emeğime değmeyecek kadar düşük gelir sağladım. (Özellikle yabancı sitelerde bi referansın yoksa yani yönlendirebileceğin bir kitle yoksa satış alman çok zorlaşıyor)
Kendini geliştirip çoğunluktan farklı bir tasarımcı olduğunda nispeten keşfedilme ve güzel paralar kazanma ihtimalin oluyor. Tabii bu da kesin değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,178
Üyeler
163,439
Son üye
cebelitarık755