Neler Yeni

Bir ssd almak istiyorum önerebilir misiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mustafa atılğan
Bütçe
3500
ssd önerebilir misiniz . sandisk ssd plus 480 gb ssd kullanıyorum fakat depolama alanı baya azaldı hem okuma hem yazma oranı yüksek olan fakat önereceğiniz ssdnin fiyatı max 3-3.5 bin arasında olabilirse sevinirim zira bütçem bu kadar . Not : sınav öğrencisiyim sınavdan sonra birkaç oyun vs. de yükleyeceğim ona göre hem okuma-yazma hızı güzel hem de depolaması iyi bir ürün söylerseniz sevinirim

banada lazım geçenlerde bilgisayarım kasıyor diye konu açtım saolsun herkes yardımcı oldu ve ssd arızalı dediler takip ediyorum bu konuyu

Aliço62

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ali
ssd önerebilir misiniz . sandisk ssd plus 480 gb ssd kullanıyorum fakat depolama alanı baya azaldı hem okuma hem yazma oranı yüksek olan fakat önereceğiniz ssdnin fiyatı max 3-3.5 bin arasında olabilirse sevinirim zira bütçem bu kadar . Not : sınav öğrencisiyim sınavdan sonra birkaç oyun vs. de yükleyeceğim ona göre hem okuma-yazma hızı güzel hem de depolaması iyi bir ürün söylerseniz sevinirim
Merhaba kardeşim, M2 SSD mi SATA SSD mi

dinAZor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Samet
Anakartınız pcie 4.0 ise

Pcie 3.0 ise

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mustafa atılğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhabalar
Anakartınız pcie 4.0 ise

Pcie 3.0 ise

Merhabalar anakartım "PRİME B365M-K"
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba kardeşim, M2 SSD mi SATA SSD mi
vallahi çok bir bilgim yok açıkcası o konuda :) dediğim gibi sınavdan sonra birkaç oyun da yükleyeceğim bu yüzden hem performanslı hem de fiyatı max 3.5 olursa sevinirim . M2 mi daha iyidir sata mı bilemiyorum sadece ,yanlışım varsa düzeltin , M2'nin daha iyi olduğunu duymuştum

Aliço62

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ali
Senin anakartın m2 zaten 1 tane takılı di mi bir tanede ayrı alıcan o da ekstra anakartta yer oolmadığı için SSD olucak ama SATA SSD

dinAZor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Samet
Merhabalar

Merhabalar anakartım "PRİME B365M-K"

vallahi çok bir bilgim yok açıkcası o konuda :) dediğim gibi sınavdan sonra birkaç oyun da yükleyeceğim bu yüzden hem performanslı hem de fiyatı max 3.5 olursa sevinirim . M2 mi daha iyidir sata mı bilemiyorum sadece ,yanlışım varsa düzeltin , M2'nin daha iyi olduğunu duymuştum
şuan m2 ssd varsa sata önerelim şuan sata mı var m2 mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mustafa atılğan
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mustafa atılğan
tamamdır çok sağ olun . bunu kastediyorsunuz değil mi

https://www.teknosa.com/kioxia-exce...rce=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.63.2 O zaman bu işinizi görebilir. Bütce 3.5k varken bir soru sormak istiyorum bilgisayarı yükseltecekmisiniz

bunun okuma hızı düşük değil mi . benzer fiyatlara 1 tb 3000 okuma-yazma hızı olan falan var mı . 1 kere almışken uzun süre kullanacağım bir şey almak istiyorum (her oyunda işimi gören bir şey mesela)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,779
Üyeler
171,453
Son üye
Spency2K
Top Bottom