HmzaY
80+ Gold
Dahası
Tarım olmadan bal gibi sanayi olurtarım olmazsa sanayi olmaz bence
Tarım olmadan bal gibi sanayi olurtarım olmazsa sanayi olmaz bence
Türkiye gibi bir ülke için tarım ve turizmHepinize iyi akşamlar öncelikle,sınıfımızda bir münazara düzenliyoruz ve konumuz başkıktaki gibi,ben sanayiyi savunan kısımdayım ne tür savunmalar yapabilirim, daha önce yapanlarınız vardır diye bilgi almaya geldim
Öncelikli cevap aradığım soru şu= gün gelir otomobili yiyemezsin fakat tarım ürünlerini yiyebilirsin
Konu yanlışsa uyarın lütfen
Tamam işte kendin dedin.Sanayi olmazsa tarım , tarım olmazsa sanayi olmaz
Sömürge istisnadır.Tarım olmadan bal gibi sanayi olur, avrupa ülkeleri en güzel ve temiz örnek. Sömürge ile elde ettikleri zenginliklerle sanayi krallığı kurdular.
Yo okudum anladım hocam bende dediklerinize bakıp türkiyede daha çok tarım üzerine örnek verilebilir diye boyle yazdımBen Türkiye'yi baz almadım tekrar oku yazdığımı. Türkiye örnek.
Sömürge istisna değildir. Tarihteki her devlet bir noktada karşı tarafı uzun yada kısa vadede sömürmüştür.Sömürge istisnadır.
Aç karnına bilim üretecek burjuva sınıfı insan eğitirsin aynen.. Tarımla konun alakası bile yok.
İkisi de önemlidir sanayi kuracak bir altyapı için para lazım olacaktır bu parayı da tarımla elde edebilirsiniz. yeni kurulan bi devlet(yeni kurulmasına da gerek yoktur bu kesin bir ihtiyaçtır) tarımı önem vermek zorundadır çünkü bu toplumun gıda ihtiyaçlarına karşılamak gerekiyor bunun içinde tarım lazımdır eğer tarım yapmazsan ithalat oranın artacak hazinende ki para sanayi yatırımı yerine halkın gıda ihtiyacına karşılamak zorunda kalacaktır.Hepinize iyi akşamlar öncelikle,sınıfımızda bir münazara düzenliyoruz ve konumuz başkıktaki gibi,ben sanayiyi savunan kısımdayım ne tür savunmalar yapabilirim, daha önce yapanlarınız vardır diye bilgi almaya geldim
Öncelikli cevap aradığım soru şu= gün gelir otomobili yiyemezsin fakat tarım ürünlerini yiyebilirsin
Benim Görüşüm NetHepinize iyi akşamlar öncelikle,sınıfımızda bir münazara düzenliyoruz ve konumuz başkıktaki gibi,ben sanayiyi savunan kısımdayım ne tür savunmalar yapabilirim, daha önce yapanlarınız vardır diye bilgi almaya geldim
Sömürmek "Aaaa ben sömürmek istiyorum" demekle olmadığı için istisnadır.Daha önceden gelişeceksin ki birini sömürebilesin.Gelişmemiş bir ülke,gelişmiş bir ülkeyi sömürebilir mi?Hayır.Sömürge istisna değildir. Tarihteki her devlet bir noktada karşı tarafı uzun yada kısa vadede sömürmüştür.
Şuan sen de sömürülüyorsun, sadece farkında değilsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aç karnına bilim üretecek burjuva sınıfı insan eğitirsin aynen.
Peki o silahla buğdayı zorla alamazmısın?Benim Görüşüm Net
Tarımdır Çünkü ileride elinde silahı olan degil
bugday olan kazanacak
insan aç kalınca herseyi yapar