Bir Virüs Kaspersky + Malwerebytes + Norton dan sağ çıkabilir mi

ar_g

80+
Reaksiyon skoru
13
Bilgisayarımda bir virüsten şüpheleniyordum ve bunun üzerine 2 kere Kaspersky, 1 kere Malwerebytes ve bir kere Norton dan tam tarama yaptım. Kas. ve Malw. bir şey bulamasada Norton bi dosya buldu (adını vs hatırlamıyorum) ve dosyayı sildi. Virüs hakkındaki şüphem dosyalara erişebilen bir virüs olduğu idi. Bu virüs hala bilgisayarımd olabilirmi? Eğer öyleyse sanırım tek çare temiz format :/

4-5 tane programla bilgisayarı taramaktansa format atın.

Bilgisayarımda bir virüsten şüpheleniyordum ve bunun üzerine 2 kere Kaspersky, 1 kere Malwerebytes ve bir kere Norton dan tam tarama yaptım. Kas. ve Malw. bir şey bulamasada Norton bi dosya buldu (adını vs hatırlamıyorum) ve dosyayı sildi. Virüs hakkındaki şüphem dosyalara erişebilen bir virüs olduğu idi. Bu virüs hala bilgisayarımd olabilirmi? Eğer öyleyse sanırım tek çare temiz format :/
Virus pc nde olabilir ama şuan aktif değildir, zamanı gelince veya yaptığın işleme göre kendini tetikleyebilir basit bir şekilde yazabilirsin bu virüsü, kısaca evet pc de olabilir.

O kadar koruma ve tarama çok fazla geldi ama yine de en sağlıklısı format olur. Içinde önemli bir bilgi yoksa formatlayin gitsin bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,675
Üyeler
174,017
Son üye
ahmetkarakoc2001
Geri