Neler Yeni

Çözüldü✓ Bir YKS öğrencisi için uçlu kalem önerisi.

Reav

80+ Silver
Bunu kullanan herkes metal kokusundan ve kalemin paslanıyor gibi görünmesinden ( ifade edemedim de sanki metali eskiyor da dökülüyor gibi görünmesinden) şikayetçi ben de dahil. Bu kalemi önermiyorum o yüzden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rotring Tikky öneririm çok rahattır.
Evet metaliyle alakalı problemler var ben direkt uçlu kalem kullanmayı bıraktım sınavda olmayacak zaten kendini alıştırmalısın bence.

Zechion

80+ Silver
Evet metaliyle alakalı problemler var ben direkt uçlu kalem kullanmayı bıraktım sınavda olmayacak zaten kendini alıştırmalısın bence.
Sınavda kurşun kullanırım sıkıntı olmaz. Kurşunla hem not alırken hem de uzun süre test çözerken rahatsız oluyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Reav

Reav

80+ Silver
Sınavda kurşun kullanırım sıkıntı olmaz. Kurşunla hem not alırken hem de uzun süre test çözerken rahatsız oluyorum.
Yani evet ben mesela uçları çok kırıyorum o yüzdende bırakmam iyi olmuştu sürekli dikkatim dağılıyordu kişiden kişiye değişir

Zechion

80+ Silver
Yani evet ben mesela uçları çok kırıyorum o yüzdende bırakmam iyi olmuştu sürekli dikkatim dağılıyordu kişiden kişiye değişir
Ben kendim kırmıyorum. Kalem kendi içinde kırıyor galiba anlamıyorum. Ucu takıyorum, 1-2 ders kullanıyorum sonra bi' anda bitiyor.

Reav

80+ Silver
Ben kendim kırmıyorum. Kalem kendi içinde kırıyor galiba anlamıyorum. Ucu takıyorum, 1-2 ders kullanıyorum sonra bi' anda bitiyor.
Kalitesizler zamanla mekanizmada sorun yapıyor uç içinde kalıyor kırılıp en sonunda tamamen bozuluyor tıkandığı için.

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Ahmet Yıldırım
Rotring 300'den uzak dur. Çok hafif kalemdir ama ucu bir süre sonra gevşiyor ve uç kırmaya başlıyor. Sürekli sıkıştırman gerekiyor. Rotring 500 ler ağır kalem ama soyuluyor scriss de öyle. Rotring rapid çok rahat kalemdir alabilirsin. En hassas yeri ortası pensanlara benziyor biraz. Ama kalitelidir.

Top Bottom