T.P.G.
80+ Titanium
Birada Tuborg ve Efes'ten başka bulunabilir yok gibi.Usta bunların tadı sidiğe benzer
daha kaliteli bir şey yok mu
Usta bunların tadı sidiğe benzer
Bak bulabilirsen Corona Cervaza ya da Beck's bakabilirsin ama ben Tuborg ya da Efes al diyorum yine.Usta bunların tadı sidiğe benzer
Corona tırt bence aga Carlsberg çok iyi.Bak bulabilirsen Corona Cervaza ya da Beck's bakabilirsin ama ben Tuborg ya da Efes al diyorum yine.
Zaten biralar arası dağlar yok.
Sidiğe benzemesin diyorsan git 140 daha koy Chivas al
Tuborg varken hiçbirini almam . Diyorum Tuborg ya da Efes al diye sidik diyor bana .Corona tırt bence aga Carlsberg çok iyi.
Zaten ikisi de tırcı birası Efes'le karşılatırılmaz da, 140 a 5 tane Carlsberg alırsın
tombul.efes.cok.kotu.bence.kankaTuborg varken hiçbirini almam . Diyorum Tuborg ya da Efes al diye sidik diyor bana .
Bilmiyor ki Tuborg.kalite.
Adamlar.işi biliyor.
Tuborg varken hiçbirini almam . Diyorum Tuborg ya da Efes al diye sidik diyor bana .
Bilmiyor ki Tuborg.kalite.
Adamlar.işi biliyor.
Diyorum ya zaten Kırmızı Tuborg diye 2 saattir .tombul.efes.cok.kotu.bence.kanka
Tuborg iyi ama sarısı yerine kırmızısı daha hoş
İlk defa duyuyorum . Rakı içeceksen de Yeni Rakı alıcan.
Bu çocuk 17 yaşında değil miydi, sana satmamaları gerek miyor mu?Bütçe 20 TL, daha fazla çıkarım sorun yok.
Tadı şeye benzemesin yeter.
Babamın tekel dükkanı varBu çocuk 17 yaşında değil miydi, sana satmamaları gerek miyor mu?