Neler Yeni

Biranın tadı neden çok kötü?

YOSUO

80+
Merhaba, geçen hafta ilk biramı içtim malt kutu sarı Tuborg bildiğiniz ekşi maya gibiydi hatta ekşi mayaydı tadı ilk içişimde tükürdüm içemedim az zorladım öğürdüm midem bulanmaya başladı yarıda bıraktım attım birayı, çevremden gelen tavsiyelerle bugün 1 cips 1 kutu Carlsberg aldım yine aynı tadı verdi midemi bulandırdı biranın tek bir yanı oldu bende uykumu getirdi içerken bune lan diyorsunuz içtikten 1 saat sonra tekrar içmek istiyorsunuz. Gerçekten bağımlılık böyle mi oluşuyor biranın tadı çok kötü tadını merak edenler, bu meyve suyu gibi değil direkt mide bulandırıyor acımsı ekşi maya.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,585
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Alkol bağımlılığı uzun vadede oluşur öyle 2 biraya olmaz.Tamamen ağız tadı meselesi tada alıştıkça normal geliyor hatta sıcakta canın bile çekiyor.Çok farklı olmaz ama bir nebze aromalı Carlsberg luna var.Limon kabuğu tadı gibi bir şey.

YOSUO

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alkol bağımlılığı uzun vadede oluşur öyle 2 biraya olmaz.Tamamen ağız tadı meselesi tada alıştıkça normal geliyor hatta sıcakta canın bile çekiyor.Çok farklı olmaz ama bir nebze aromalı Carlsberg luna var.Limon kabuğu tadı gibi bir şey.
Benim damak tadım biraya uygun değil galiba o acılığa ve maya tadını hiç sevmiyorum sevemedim

Aga ben seni niye engellemişim la

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,585
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

Furkyyy

80+ Platinum