Biri kartımdan Discord nitro almış ama kim bilmiyorum

Frecksloin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
257
kartımda 32 tl küsür vardı geçen ay yatırmıştım bugun bi bakayım dedim spotify odemesi için. biri aylık dc nitro almış dekont falan var gönderen kısmında adım soyadım yazıyor ama ben dc nitro satın almadım hesaba 1 aydır girmiyorum. destek hattına yazdım nasıl yardımcı olabilirim diyor derdimi anlatıyorum cevap gelmiyor dakikalarca. ne yapmalıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kartımda 32 TL küsür vardı geçen ay yatırmıştım bugun bi bakayım dedim spotify odemesi için. biri aylık dc nitro almış dekont falan var gönderen kısmında adım soyadım yazıyor ama ben dc nitro satın almadım hesaba 1 aydır girmiyorum. destek hattına yazdım nasıl yardımcı olabilirim diyor derdimi anlatıyorum cevap gelmiyor dakikalarca. ne yapmalıyım?
kartım hala cüzdanda bu arada çalınmamış.

kartımda 32 TL küsür vardı geçen ay yatırmıştım bugun bi bakayım dedim spotify odemesi için. biri aylık dc nitro almış dekont falan var gönderen kısmında adım soyadım yazıyor ama ben dc nitro satın almadım hesaba 1 aydır girmiyorum. destek hattına yazdım nasıl yardımcı olabilirim diyor derdimi anlatıyorum cevap gelmiyor dakikalarca. ne yapmalıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kartım hala cüzdanda bu arada çalınmamış.
Hocam önceden Discord nitronuz var mıydı ?

silindi

Son düzenleme:
Daha önceden çekilmişliği var mı bu nitronun yoksa tek seferlik mi?

yakın zamanda o kartınızla alışveriş yaptınız mı internet üzerinden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,456
Üyeler
185,730
Son üye
Slayer424242
Geri