Bu yüzden sınıftaki kişiyle kurulmaya çalışılan ilişki için ''yapma,etme'' deniyor. Ama işte engelleyemiyosun :/Hayatımda çok önemli bir yeri olan insandan uzaklaşmalıyım. Ama onu her gün görmek zorundayım. Ben bu insandan bağlarımı nasıl kopartacağım
Mümkün değil la nasi yapacanHayatımda çok önemli bir yeri olan insandan uzaklaşmalıyım. Ama onu her gün görmek zorundayım. Ben bu insandan bağlarımı nasıl kopartacağım
11 yıllık arkadaşım bana yapmaması gereken çok şey yaptı bundan dolayıBu yüzden sınıftaki kişiyle kurulmaya çalışılan ilişki için ''yapma,etme'' deniyor. Ama işte engelleyemiyosun :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden uzaklaşmak zorundasın? Öğrenebilir miyiz? Mümkünse tabii.
Maalesef kafaya takan biriyim ve 11 yıldır arkadaşım olan kişiyi nasıl bırakıcam bilmiyorum. Sanki onsuz ben hiçbir şey yapamam günü geliyorkafaya takan birisiysen zor olacaktır değilsen biraz daha rahatsın ikisinin sonuca ZAMAN
bak knk koy ... geçsin hiç takmican 11 yıllık arkadaşının yenisine 2 günlük biri daha iyi çıkar ne kadar süredir arkadaş olduğunun cidden bir önemi yok önemli olan bu değil.Maalesef kafaya takan biriyim ve 11 yıldır arkadaşım olan kişiyi nasıl bırakıcam bilmiyorum. Sanki onsuz ben hiçbir şey yapamam günü geliyor
Çok teşekkür ederim hepinizebak knk koy ... geçsin hiç takmican 11 yıllık arkadaşının yenisine 2 günlük biri daha iyi çıkar ne kadar süredir arkadaş olduğunun cidden bir önemi yok önemli olan bu değil.