Birini hayatımdan nasıl çıkarabilirim

Masher

80+
Reaksiyon skoru
21
Hayatımda çok önemli bir yeri olan insandan uzaklaşmalıyım. Ama onu her gün görmek zorundayım. Ben bu insandan bağlarımı nasıl kopartacağım

1636133818677.png

Bu sekil hocam, biraz yorar ama alısırsın. o.O2

Hayatımda çok önemli bir yeri olan insandan uzaklaşmalıyım. Ama onu her gün görmek zorundayım. Ben bu insandan bağlarımı nasıl kopartacağım
Bu yüzden sınıftaki kişiyle kurulmaya çalışılan ilişki için ''yapma,etme'' deniyor. Ama işte engelleyemiyosun :/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Neden uzaklaşmak zorundasın? Öğrenebilir miyiz? Mümkünse tabii.

Bu yüzden sınıftaki kişiyle kurulmaya çalışılan ilişki için ''yapma,etme'' deniyor. Ama işte engelleyemiyosun :/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Neden uzaklaşmak zorundasın? Öğrenebilir miyiz? Mümkünse tabii.
11 yıllık arkadaşım bana yapmaması gereken çok şey yaptı bundan dolayı

kafaya takan birisiysen zor olacaktır değilsen biraz daha rahatsın ikisinin sonucu da ZAMAN

Son düzenleme:
kafaya takan birisiysen zor olacaktır değilsen biraz daha rahatsın ikisinin sonuca ZAMAN
Maalesef kafaya takan biriyim ve 11 yıldır arkadaşım olan kişiyi nasıl bırakıcam bilmiyorum. Sanki onsuz ben hiçbir şey yapamam günü geliyor

Maalesef kafaya takan biriyim ve 11 yıldır arkadaşım olan kişiyi nasıl bırakıcam bilmiyorum. Sanki onsuz ben hiçbir şey yapamam günü geliyor
bak knk koy ... geçsin hiç takmican 11 yıllık arkadaşının yenisine 2 günlük biri daha iyi çıkar ne kadar süredir arkadaş olduğunun cidden bir önemi yok önemli olan bu değil.

Geri