Girseler ne olacak ailenin notların hakkında haberi vardır diye düşünüyorumGençler Yakın Zamanda Okul No Verileri Sızmış Olduğunu Duydum Gerçektende Benim Verilerimde Sızmış? Birisi (Veli Bilgilendirme Sistemine Girebilir Mi) Numara Doğrulaması Yapabilirmiyim?
Benim Notlar Vahim
kanka genelde kişinin e okul resmini alıp dalga şaka amaçlı kullanıyorlardıGirseler ne olacak ailenin notların hakkında haberi vardır diye düşünüyorum
Benim fotom çok güzel hiç öyle korkum olmadıkanka şimdi yeni sistem getirdiler tc kimlik koruması felan artık giremezler
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka genelde kişinin e okul resmini alıp dalga şaka amaçlı kullanıyorlardı
sanırım evetİçin Rahatladı Daha Yeni BaktımAma Vesikalık Foto Hâlâ Tehlikede?
Aga Benim Foto 2017'Den Kalma Şu An Ki O Zamanki Tip'im Aşırı Farklı Şuan Tek Sıkıntı Öbür Sistemleride Güçlendirmeleri Gerek E Okul'a Getirdikleri Bu Güncelleme Sayesinde Kimse E Okul'uma Giremiyor RahatımBenim fotom çok güzel hiç öyle korkum olmadı![]()
Vesikada Pek Önemli Değil 2017'Den Kalma Baksan 6 Senelik O Zaman Minecraft Oynardık.Dsanırım evet![]()
Benimki 2019 dan kalma çok şanslıyımAga Benim Foto 2017'Den Kalma Şu An Ki O Zamanki Tip'im Aşırı Farklı Şuan Tek Sıkıntı Öbür Sistemleride Güçlendirmeleri Gerek E Okul'a Getirdikleri Bu Güncelleme Sayesinde Kimse E Okul'uma Giremiyor Rahatım![]()
Babamdan istemediler sendende istemezlerÖsym'de Yine Vesika İstiyebilirlerde Artık Pek Vesika İstemiyorlar.D