Neler Yeni

Birisinden bana olan borcunu nasıl alabilirim?

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Ailemden biriyle ortak iş yapıyorduk ve kazancı gram altına çevirip paylaştırıyorduk herkesin payı belli. Ailemden dediğim biriyle normal olarak bir sevgi saygı bağımız yok hep menfaat üzerineydi. Artık kendisiyle konuşmuyorum ve o benim paramın üstüne yatmış durumda. Konuştuğum zamanda istediğimde hep bir erteleme yapıyordu. Benimde acil paraya ihtiyacım var bir gelirim yok birikmiş paradan başka. Dava falan açmadan ben nasıl paramı alabilirim. Dava falan açsamda bir kanıt yok bir faturalandirma birsey yok hersey sözlü yapılmış

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Eren
açık açık söyleyin bence hocam aile içinde utanma sıkılma olmaması gerekiyor bize de aynı şeyi yapıyolar babam hep alttan alıyor

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
açık açık söyleyin bence hocam aile içinde utanma sıkılma olmaması gerekiyor bize de aynı şeyi yapıyolar babam hep alttan alıyor
Utanma sıkılma değilde de düşman gibiyiz. Zaten ayrı yerlerde yaşıyoruz aynı evde değiliz işte arada kan bağı var napalm.

KlausM

80+ Silver
yazılı mesaj var mı borç aldığına dair?

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iyilikle ver de vermezse gom kafayi al parayi
Biraz üstü kapalı konustumda bu kişi babam oluyor. Annemle babam zaten uzun süredir boşanmış durumda. Galiba dava acacam ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

yazılı mesaj var mı borç aldığına dair?
Borç değil iş bittiğinde kazanç onda oluyor bende nasıl olsa birgün karşılaşırız paranı veririm durumunda kaldım. Telefon konuşması var senin payı bu kadar çıktı altına dönüştürdüm diye. Yani onun için eski telefon konuşmalarını çıkartmak lazım.

yerçileği

80+ Bronze
Biraz üstü kapalı konustumda bu kişi babam oluyor. Annemle babam zaten uzun süredir boşanmış durumda. Galiba dava acacam ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Borç değil iş bittiğinde kazanç onda oluyor bende nasıl olsa birgün karşılaşırız paranı veririm durumunda kaldım. Telefon konuşması var senin payı bu kadar çıktı altına dönüştürdüm diye. Yani onun için eski telefon konuşmalarını çıkartmak lazım.
kaznadığınız parayı kanıtlayabilirseniz ve ortak kazandığınızı kanıtlayabilirseniz dava açın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,783
Üyeler
166,997
Son üye
CeyhunTR31
Top Bottom