Rulep
80+ Gold
İnstasını öğrenmeden yazamam herhaldeinstasını almak için yapıyo
İnstasını öğrenmeden yazamam herhaldeinstasını almak için yapıyo
amaç yazmak mı sadeceİnstasını öğrenmeden yazamam herhalde
Kimmiş diye bakmakta var tabiiamaç yazmak mı sadece
19 yaş ve flörttük ve bir anda saçma bir sebepten engelledi her çok iyi giderkenyaş kaç !
o kız flört fln mıydınız
senin arkandayız kral yeterki sen bizim arkamıza geçme !
meraktan yani (söylerse dmden at bana da)Kimmiş diye bakmakta var tabii
Başka ne yapayım yürüyecek halim yok piyasa da kız mı yokta adamın insta atmasını beklicem atarsa atmammeraktan yani (söylerse dmden at bana da)
ayrılmak için sebep arıyordu ve buldu olarak yorumladım19 yaş ve flörttük ve bir anda saçma bir sebepten engelledi her çok iyi giderken
Ah be abi keşke dediğin kadar kolay olsaKendini bir kıza bu kadar bağlı kaldırma engellediyse sende engeli bas geç dünyada sadece o kız yok kendinizi bu kadar küçük düşürmeyin bence. Daha çok gençsiniz önünüzde uzun bir yol var Allah izin verdiği müddetçe.
Kolay değil biliyorum ama kendini öldürmenin de sana bir yararı yokAh be abi keşke dediğin kadar kolay olsa
Hocam sen bu kafada ilerlersen ve bunu da kıza belli edersen daha da kötü olurBir kıza benim yerime instagramdan mesaj atabilir misiniz beni engelledi atamıyorum. Ondan önce çok kotuydum şimdi daha da kotu oldum hiç arkadaşım yok, yardımcı olabilirseniz minnettar olurum
ver kızın instayı yazayımBir kıza benim yerime instagramdan mesaj atabilir misiniz beni engelledi atamıyorum. Ondan önce çok kotuydum şimdi daha da kotu oldum hiç arkadaşım yok, yardımcı olabilirseniz minnettar olurum