7 aylık "canımdan çok seviyorum" dediğim kızla olan ilişkimi bitirdim, üstelik inanılmaz saçma bir nedenden ötürü bitti. Özlemenin bana sadece acı verdiğini çok fazla canım yanınca biraz geç anladım, en ufak şeyde aklıma o geliyordu, neredeyse günlük yaşantımın içinde bulunan her yerde onunla bir anım vardı, beynime karşı gelemiyordum, geceleri uykusuzluğa kadar gitti, gram uyuyamıyordum, uyuyunca rüyamda onu görüyordum. Anladım ki gereğinden fazla bağlanıp değer vermişim, dozunu çok fazla kaçırmışım. Ancak hayat onsuz da devam ediyor ve etmek zorunda, galerimde onunla olan yaklaşık 1400 fotoğrafı sildim, telefonumun arka plan fotoğrafı, yani ona ait olan her şeyi yakınımdan silmem gerekiyordu, öyle de yaptım. Alışmak zorundayım çünkü, ayrıca mükemmel bir ders ve tecrübe oldu benim için.
Sen daha hiç ilişkin olmayan birine karşı böyle bir his içerisindesin dostum, inan alacağın tek şey mental zarar olur. Kafanı çok daha farklı şeylerle meşgul etmeli, onu sadece arkadaşın olarak görmeli, gerekirse aynı sınıfta olmana rağmen hayatından çıkarmalı ve iletişimi kesmelisin benim tavsiyem bu yönde şahsen, çünkü kendi düşüncelerine belirli bir yerden sonra hakim olamıyorsun, o yüzden çok geç olmadan kendine gelmelisin.