Neler Yeni

Birkaç öneri

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
E.C.
Öncelikle hepinize merhaba. Forum yeni açıldı sanırsam. Bir kaç öneri yapıp herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Technopat Forumda "overclock" konusunda ün salmış bulunmaktayım sanırsam? Burada da "overclock" bölümünün açılmasını isterim doğrusu. Ayrıca yazım kuralları konusunu salmış durumdasınız sanırım. Bence en azından noktalama işaretleri kullanılması etkili iletişim için gerekli bir etmen. Bir başka problem de konuların onaylanmadan direkt açılması. Bu da troll amaçlı konuların doğmasına, insanların rahatsız olmasına sebep olacaktır. Konuların açılmadan önce moderatörler tarafından onaylanması gerektiğini düşünüyorum. Şimdilik bu kadar. Hoşbuldum dostlar:)

yk38

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Yiğithan K.
Nobleness sen de mi buradasın? :D

Benim de önerim, mesaj birleştirme sistemi gelmesi. Ayrıca bir an önce yetkili alımına başlanıp konuların el ile onaylanmasına başlanılsa güzel olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
E.C.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Technopat çok uyuşuk beya. Mesela 8 tane bildirim gelmiş, bildirim bölümü açılmıyor. Yükleniyor yazısında takılıyor. Ayrıca sık sık bir yavaşlık dadanıyor siteye. Yoğunluktan sanırım.

Bu arada Technopat'tan gelen kendini yazısıyla bile belli ediyor ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,611
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Fikir güzel. Not alıyorum en kısa sürede eklenecek (y)

R3b311i0n_01

80+ Bronze
Vay Nobleness Usta. :D Hoş geldin. :)

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,664
İsim
Heath Ledger
Öncelikle hepinize merhaba. Forum yeni açıldı sanırsam. Bir kaç öneri yapıp herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Technopat Forumda "overclock" konusunda ün salmış bulunmaktayım sanırsam? Burada da "overclock" bölümünün açılmasını isterim doğrusu. Ayrıca yazım kuralları konusunu salmış durumdasınız sanırım. Bence en azından noktalama işaretleri kullanılması etkili iletişim için gerekli bir etmen. Bir başka problem de konuların onaylanmadan direkt açılması. Bu da troll amaçlı konuların doğmasına, insanların rahatsız olmasına sebep olacaktır. Konuların açılmadan önce moderatörler tarafından onaylanması gerektiğini düşünüyorum. Şimdilik bu kadar. Hoşbuldum dostlar:)
Teşekkürler bro

Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
E.C.
Bir öneri daha: Mesaj silme özelliği yönetime has olmalı. Kişiler yazdıklarının arkasında durmalı. Hem bir süre sonra aynı sorundan muzdarip biri konuyu okuduğunda silinen mesajlar yüzünden kafa karışıklığına uğrayabilir.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom