Neler Yeni

bişeyler düşünmekten uyuyamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Mustafa güney diken
meraba bu aralar kafam çok dolu lütfen dalga geçmeyin çok ağır şeyler yaşıyorum dayanamıyorum daha 14 yaşındayım kafam çok dolu düşünmekten 1 2 haftadır 6 7gibi yatıyorum (okula 1 ay gitmiyorum raporum var) yardım edebilicek varmı nasıl uyuyabilirim

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
buyuk ihtimal uyumana yardımcı hap falan önerebilirler kullanma derim etrafımda kullananların çoğu bağımlılık yaptığını hap olmadan uyuyamadığını söylüyor
spora falan gidip kendini yorabilirsin zınk diye uyursun

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
meraba bu aralar kafam çok dolu lütfen dalga geçmeyin çok ağır şeyler yaşıyorum dayanamıyorum daha 14 yaşındayım kafam çok dolu düşünmekten 1 2 haftadır 6 7gibi yatıyorum (okula 1 ay gitmiyorum raporum var) yardım edebilicek varmı nasıl uyuyabilirim
Yeterince yorul ve sıcak 1 bardak süt iç eminim etkisi olucaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Mustafa güney diken
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
buyuk ihtimal uyumana yardımcı hap falan önerebilirler kullanma derim etrafımda kullananların çoğu bağımlılık yaptığını hap olmadan uyuyamadığını söylüyor
spora falan gidip kendini yorabilirsin zınk diye uyursun
kalbimde sorun var kendimi yormam yasak hatta 1 ay raporu onun için aldım

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe

Hanaz

80+ Gold
Ne gibi şeyler geliyor aklına

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Mustafa güney diken
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne gibi şeyler geliyor aklına
hayat arkadaşımın sattığı günden beri çok kötüyüm hem aynı günde en sevdiğim kız arkadaşım sattı normaldede çok efkarlı biriyim zaten yanlızım işte değersiz biriyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayatı sorguluyom artı olarak kaygım var

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,451
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
hayat arkadaşımın sattığı günden beri çok kötüyüm hem aynı günde en sevdiğim kız arkadaşım sattı normaldede çok efkarlı biriyim zaten yanlızım işte değersiz biriyim

hayatı sorguluyom artı olarak kaygım var
14 yaşında birine göre hayatın baya aksiyonlu geçiyor kardeş. Sanırım 50 yıllık hayatı 14 yıla Zip olarak sıkıştırmışsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Mustafa güney diken
14 yaşında birine göre hayatın baya aksiyonlu geçiyor kardeş. Sanırım 50 yıllık hayatı 14 yıla Zip olarak sıkıştırmışsın
yıprattılar napalım be kaçak oyun gibi sıkıştırdılar beni

Psikiyatriste gidebilirsin.
aileme nasıl söylicem ki hiç bir şeyden haberleri yok hem psikiyatriste nasıl bedavadan gidebilirim googleden araştırdımda devlet yoluyla oluyomuş nasıl yapabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Mustafa güney diken
Sana acilen Rar isimli kız bulmak lazım. Sıkıştırılmış dosyaları geri çıkarması lazımmmm😍:peped:
mükemmel çözüm hemen bi rat alim :)

ama işte kız nerden bulcaz bize kim bakçak usta

Top Bottom