Bizim zamanımızda böyle değildi be. Gençlere ne oldu acaba? Bem şimdi ne cevap vereyim?
14 yaşımda ben çükümün olduğunu yeni farketmiştim be ne diyon olm kız mız?
yıprattılar napalım be kaçak oyun gibi sıkıştırdılar beni
Mesaj otomatik birleştirildi:
aileme nasıl söylicem ki hiç bir şeyden haberleri yok hem psikiyatriste nasıl bedavadan gidebilirim googleden araştırdımda devlet yoluyla oluyomuş nasıl yapabilirim
Bizim zamanımızda böyle değildi be. Gençlere ne oldu acaba? Bem şimdi ne cevap vereyim?
hayat arkadaşımın sattığı günden beri çok kötüyüm hem aynı günde en sevdiğim kız arkadaşım sattı normaldede çok efkarlı biriyim zaten yanlızım işte değersiz biriyim
Kardeşim yaşın küçük bu biraz zorbalık gibi olucak ama gerçeklerin farkına varman lazım bu işler boş iş derslerine çalış kimseyi umursama onların sana bir faydası dokunmaz kendine odaklan kendini geliştir boş zamanını harcama emin ol büyüyünce pişman olucaksın o günlerini güzel değerlendir kendine bak başkalarının sana ne yaptığı ne dediğini umursama onlar kimmiş sen sensin brom bunu bir düşün boş zamana gerek yok odaklan .
Hastalığın için üzüldüm, bu yaşta daha başlangıç gibi bir şey olduğunu söylemek isterim. Sıra sıra gitmek gerekirse öncelikle ailen laftan anlamayan kişilerse kesinlikle anlatma, direkt psikiyatriste gidip ilaç tedavine başlarsan anca toparlarsın, 5-6 ay kullanılan ilaçlar var + uyku sorunlarını anlatırsın ona göre plan yaparlar. Aşk meşk işlerin muhtemelen takılmalık kız yerine bulayım bir tane uzun soluklu olsun sonrasına bakarız diye düşündün sonra tokatı yedin, kardom normal böyle şeyler senin yaşında biz de yalnız kaldık, aldatıldık, defalarca hem de. Bu işe takılmalık değil güzel ilişki için yola çıkarsın karşına çıkanlar hayırsız olur gayet normal, takmamayı duygusuz olmayı öğren yaşın ilerledikçe duyguların azalır yoksa daha çok tokat yersin tecrübe kazanırsan kızları yeterince çözersin merak etme. Yalnızlık için yapacak şeyler belli oluyorsa real & sanal çevre yapacaksın boşuna yalnızım, bitiyorum, olmuyor, demektense eğlenmene bak bunlar bile hayatını değiştirir elbet bulursun kendine göre kişiler. En önemlisi kendini geliştirip bol tecrübe kazan gerisinin önemsiz olduğunu anlarsın zamanla, merak etme şeytan kovalamıyor sevgilim olsun şöyle olsun böyle olsun detayına girersen hiç çıkamazsın, üstüne böyle tokat yediğin de mentalin gittikçe bozulur. Bize kim bakacak tip yok şu bu yok kafasına girmene falan gerek yok olduğu kadar kendine bak en ufak giyimlerine kadar, bu devirde en kekosuna bile bakıyorlar sana mı bakmayacaklar dostum çevren vb. olumsuz diye bu kafalara girme hiç senin iyi olman lazım.