Neler Yeni

bişeyler düşünmekten uyuyamıyorum

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,452
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
mükemmel çözüm hemen bi rat alim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama işte kız nerden bulcaz bize kim bakçak usta
Bizim zamanımızda böyle değildi be. Gençlere ne oldu acaba? Bem şimdi ne cevap vereyim?
14 yaşımda ben çükümün olduğunu yeni farketmiştim be ne diyon olm kız mız?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
yıprattılar napalım be kaçak oyun gibi sıkıştırdılar beni

aileme nasıl söylicem ki hiç bir şeyden haberleri yok hem psikiyatriste nasıl bedavadan gidebilirim googleden araştırdımda devlet yoluyla oluyomuş nasıl yapabilirim
Söyle işte. Usülce söyle.
MHRS veya 182'den randevu al.
Yanında bir büyük olması lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Mustafa güney diken
Bizim zamanımızda böyle değildi be. Gençlere ne oldu acaba? Bem şimdi ne cevap vereyim?
nesil ve zaman çok değişti be abi

Söyle işte. Usülce söyle.
MHRS veya 182'den randevu al.
Yanında bir büyük olması lazım.
tamam teşekkür ederim

Hanaz

80+ Gold
hayat arkadaşımın sattığı günden beri çok kötüyüm hem aynı günde en sevdiğim kız arkadaşım sattı normaldede çok efkarlı biriyim zaten yanlızım işte değersiz biriyim

hayatı sorguluyom artı olarak kaygım var
Düşünme onlar seni kaybetmiş forumda bulduk seni bu da bir işaret

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Kardeşim yaşın küçük bu biraz zorbalık gibi olucak ama gerçeklerin farkına varman lazım bu işler boş iş derslerine çalış kimseyi umursama onların sana bir faydası dokunmaz kendine odaklan kendini geliştir boş zamanını harcama emin ol büyüyünce pişman olucaksın o günlerini güzel değerlendir kendine bak başkalarının sana ne yaptığı ne dediğini umursama onlar kimmiş sen sensin brom bunu bir düşün boş zamana gerek yok odaklan .

Kara*

80+ Silver
Hastalığın için üzüldüm, bu yaşta daha başlangıç gibi bir şey olduğunu söylemek isterim. Sıra sıra gitmek gerekirse öncelikle ailen laftan anlamayan kişilerse kesinlikle anlatma, direkt psikiyatriste gidip ilaç tedavine başlarsan anca toparlarsın, 5-6 ay kullanılan ilaçlar var + uyku sorunlarını anlatırsın ona göre plan yaparlar. Aşk meşk işlerin muhtemelen takılmalık kız yerine bulayım bir tane uzun soluklu olsun sonrasına bakarız diye düşündün sonra tokatı yedin, kardom normal böyle şeyler senin yaşında biz de yalnız kaldık, aldatıldık, defalarca hem de. Bu işe takılmalık değil güzel ilişki için yola çıkarsın karşına çıkanlar hayırsız olur gayet normal, takmamayı duygusuz olmayı öğren yaşın ilerledikçe duyguların azalır yoksa daha çok tokat yersin tecrübe kazanırsan kızları yeterince çözersin merak etme. Yalnızlık için yapacak şeyler belli oluyorsa real & sanal çevre yapacaksın boşuna yalnızım, bitiyorum, olmuyor, demektense eğlenmene bak bunlar bile hayatını değiştirir elbet bulursun kendine göre kişiler. En önemlisi kendini geliştirip bol tecrübe kazan gerisinin önemsiz olduğunu anlarsın zamanla, merak etme şeytan kovalamıyor sevgilim olsun şöyle olsun böyle olsun detayına girersen hiç çıkamazsın, üstüne böyle tokat yediğin de mentalin gittikçe bozulur. Bize kim bakacak tip yok şu bu yok kafasına girmene falan gerek yok olduğu kadar kendine bak en ufak giyimlerine kadar, bu devirde en kekosuna bile bakıyorlar sana mı bakmayacaklar dostum çevren vb. olumsuz diye bu kafalara girme hiç senin iyi olman lazım.

gençler gümbür gümbür hocam o yaşlarda ilk tokat yiyeceğim kızla tanışıyordum :d

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,452
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
gençler gümbür gümbür hocam o yaşlarda ilk tokat yiyeceğim kızla tanışıyordum :d
Artık Gençler beyinlerini sabah olunca kenara bırakıyor akşam yerine bağlıyor o da unutmasalar :D ahahshshshsh

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,727
Üyeler
163,709
Son üye
yigitsilken
Top Bottom