Bu bütçelere çıkıyorsan dostum lastik başı 225 tl ye denk gelir. Benden tavsiye orta seviye cst markasını alma.Başlıkta belirttiğim gibi bisikletime 1 iç ve 2 dış lastik alacağım
fakat bu konuda kendime çok güvenemedim
lastik ebatı 27.5x2.21 ve arazi olarak toprak arazi de kullanacağım
maks bütçe 550 TL
@htc.husnu @rookie27 bir yardım eli uzatır mısınız ?
Bu önerdiğim modeller hep senin bütçenle denkte olabilir aşadabilir. Bazen indirimde yakalayabilirsin. özceylan bisiklet , erdoğan bisiklet , bikeoutdoor gibi belli başlı bisiklet sayfaları güvenilirdir oralardan bakabilirsinBu bütçelere çıkıyorsan dostum lastik başı 225 TL ye denk gelir. Benden tavsiye orta seviye cst markasını alma.
Maxxis , schwable , michelin gibi üst seviye lastiklere bak derim. Eğer bütçen başka bir yerde kullanmak istersen yani cst gibi bir marka alıp kalan parayı başka yerde kullanmak istiyorsan oda olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim sana öerilerim
Maxxis İkon
Maxxis Crosmark II
Maxxis Ardent
Schwalbe Rapid Rob
Schwalbe Noby Nick
Michelin Wild Racer
Michelin Wild Racer
Michelin Country Grip.
Bana göre dış lastik markasında Maxxis ve Schwalbe dışında iyisi yok. Aşırı pahalılar ama kaliteliler.
İş yoğunluğumdan dolayı mesajları geç görüyorum kusura bakma gördüğümde yardımcı olmaya çalışırımBu bütçelere çıkıyorsan dostum lastik başı 225 TL ye denk gelir. Benden tavsiye orta seviye cst markasını alma.
Maxxis , schwable , michelin gibi üst seviye lastiklere bak derim. Eğer bütçen başka bir yerde kullanmak istersen yani cst gibi bir marka alıp kalan parayı başka yerde kullanmak istiyorsan oda olur
Benim sana öerilerim
Maxxis İkon
Maxxis Crosmark II
Maxxis Ardent
Schwalbe Rapid Rob
Schwalbe Noby Nick
Michelin Wild Racer
Michelin Wild Racer
Michelin Country Grip.
Bana göre dış lastik markasında Maxxis ve Schwalbe dışında iyisi yok. Aşırı pahalılar ama kaliteliler.
Bu önerdiğim modeller hep senin bütçenle denkte olabilir aşadabilir. Bazen indirimde yakalayabilirsin. özceylan bisiklet , erdoğan bisiklet , bikeoutdoor gibi belli başlı bisiklet sayfaları güvenilirdir oralardan bakabilirsin
Hocam ellerinize sağlık ama iş işten geçtiBu bütçelere çıkıyorsan dostum lastik başı 225 TL ye denk gelir. Benden tavsiye orta seviye cst markasını alma.
Benim sana öerilerim
Maxxis İkon
Maxxis Crosmark II
Maxxis Ardent
Schwalbe Rapid Rob
Schwalbe Noby Nick
Michelin Wild Racer
Michelin Wild Racer
Michelin Country Grip.
Bu önerdiğim modeller hep senin bütçenle denkte olabilir aşadabilir. Bazen indirimde yakalayabilirsin. özceylan bisiklet , erdoğan bisiklet , bikeoutdoor gibi belli başlı bisiklet sayfaları güvenilirdir oralardan bakabilirsin
İş yoğunluğumdan dolayı mesajları geç görüyorum kusura bakma gördüğümde yardımcı olmaya çalışırım
Hayırlı olsun. Ne aldınız ?Hocam ellerinize sağlık ama iş işten geçti
Birdaki sefer sizin önerdiklerinizi alacağım
Dış lastik olarak cst jack rabbitHayırlı olsun. Ne aldınız ?
Hayırlı olsun. CST güzel markadır. F/P olarak bir numaradır kendisiDış lastik olarak cst jack rabbit
İç lastik olarakta https://ty.gl/hxkbnp1n bunu aldım
Baktım bütçem yetiyor 2 tane iç lastik aldım birini çantamda yedek bırakacağım