Arkadaşlar yakınımda carraro sportive 221 bisiklet buldum çok güzel temiz full Shimano fiyatı da makul 700 lira.Fakat bisiklet 28 jant ve kadro boyu da 18 inç civarı aklımda tek soru var bana büyük gelirmi veya zorluk yaşarmıyım? Boy 166
Evet öyle yapacağım şuan 24 jant var baya küçük geliyor buda biraz büyük geldi 28 jant 18 kadro fln ondan konuyu açtım.bence yasamazsın koltugu asagı alırsın
Yaşamazsın koltuğu indiremedin vs oldu en kötü pedala üstüne çıkarak kendini havaya kaldırıp bisiklete öyle binersinArkadaşlar yakınımda carraro sportive 221 bisiklet buldum çok güzel temiz full Shimano fiyatı da makul 700 lira.Fakat bisiklet 28 jant ve kadro boyu da 18 inç civarı aklımda tek soru var bana büyük gelirmi veya zorluk yaşarmıyım? Boy 166
Zorluk yaşamam değilmi? Çok iyi bisiklet kitlenir maşa, Shimano tourney setli, Shimano vitesli çok temiz bisiklet kaçırmak istemiyorum.Yaşamazsın koltuğu indiremedin vs oldu en kötü pedala üstüne çıkarak kendini havaya kaldırıp bisiklete öyle binersin
ben de bundan var boyun 180 cm 1.80 yetıyor vallaEvet öyle yapacağım şuan 24 jant var baya küçük geliyor buda biraz büyük geldi 28 jant 18 kadro fln ondan konuyu açtım.
EvtZorluk yaşamam değilmi? Çok iyi bisiklet kitlenir maşa, Shimano tourney setli, Shimano vitesli çok temiz bisiklet kaçırmak istemiyorum.
Nasıl bisiklet internette satılmıyor sıfırı 2017 yılında 1000 TL imiş YouTube da da pek videosu yok bilinmeyen bir bisiklet Bu bisiklet
Nasıl bisiklet internette satılmıyor sıfırı 2017 yılında 1000 TL imiş YouTube da da pek videosu yok bilinmeyen bir bisiklet Bu bisiklet